|

Cate dintre fete ar accepta o aventura cu un baiat pe care l-au vazut pentru prima oara intr-un club?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Multe fete ar accepta daca ala e foarte atragator, de ce nu? Nu strica o noapte de placere cu acela, dar sex protejat neaparat. Chiar era un nume la modelul de relatie "facem si maine nu ne mai cunoastem", dar am uitat eu cum se numeste, deci se face asa, fiind o denumire cunoscuta, e clar ca se face des si de fete si de baieti. Avem si misogini pe aici, dar nu e corect, nu toate fetele mint. Cui strica niste placere? De ce nu ar face? Amicu meu de cate ori nu a facut asa si alea vroiau, ca arata bine. Si exact din cluburi, discoteci le lua. Dar na, trebuie sa te placa, nu te place, evita ele asta, si asa mai departe. Misoginii, flex sa stati, ca nu ajuta rautatea. Nimeni nu e obligat sa placa pe oricine.

Si de ce e panarama o femeie care vrea placere simpla? Atunci barbatii cu cine ar mai face? E un fel de tampenie, pe deoparte vor sex simplu ei, pe de alta blameaza pe cele ce fac? Dar na, prostia e nemarginita, poate universul nu e totusi nemarginit.

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Se poate presupune ca s-ar complace si ar putea accepta asa ceva doar un numar foarte mic de fete, bineintelesc din cele... cuminti. Raspunsul NU se refera si nu ia in calcul parasutele si nici panaramele. laughing

| a răspuns:

Alea usuratice, de o fac pe un pahar-doua. Sau saracele, cele bete, de care profita unii

| a răspuns:

Chiar te aștepți la răspunsuri sincere din partea fetelor? Treziți-vă oameni buni!

| a răspuns:

Doar!
O fata serioasa si normala la cap, nu s-ar arunca in sula unuia, de la prima intalnire.

| a răspuns:

36

| a răspuns (pentru Eteda):

De ce? Ce profita, ele nu se simt bine ca si el?! Are doar el placere si atat? Adica le pacaleste si ea nu are nimic la asta? Atunci da, era nasol.

| a răspuns (pentru corbulalbrosu):

O zici ca ar putea accepta, ca si cum spui sa accepte sa le bata, sa faca ceva nasol, sa se sacrifice, alea destepte accepta pentru placere, asa cum fac si ei. Daca atrage tare celalalt, simti dorinta sexuala ca si celalalt. O zici asa "doar putine accepta sacrificiul asta, chestia asta negativa, nociva".

| a răspuns (pentru Annastassia):

Dar unde scrie ca nu e normala? Doar nu se arunca de la etaj in tepii de la gard, aia da, n-ar fi normala. Se arunca in vederea unei placeri misto.

| a răspuns (pentru Mosotti):

Eu imi spun parerea, sigur sunt si cele ce o fac doar de placere. Dar acum vine intrebarea, tu ca baiat ai avea incredere sa te culci asa din prima cu una din club? Care probabil asa face cu toti? Nu te ai gandi la asta? Eu sincer m as gandi, sa nu mai aic de cei ce fac si nici macar nu se protejeaza

| a răspuns:

Fetele care au baut suficient de mult incat sa nu vada cat de urat esti

| a răspuns (pentru Eteda):

Si ce daca s-a culcat cu toti? Daca ma protejez nu conteaza, ca si eu poate m-am culcat cu multe. Ce treaba am eu daca vreau placere si atat, si ea la fel, nu conteaza ca facem cu altii la fel, nu e relatie serioasa. Si chiar daca ar fi, nu conteaza ce am facut fiecare inainte, conteaza ce facem din momentul in care facem relatie. Normal ca iti spui parerea, insa ma mir cum de multi vad chestia asta aiurea. Pai normal ca neprotejat e o prostie sa se faca, chiar daca nu face cu altii, tot trebuie protectie.

| a răspuns:

Doua din 20. Cred ca proverbul 'Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca naiba' a fost inventat de o femeie si va este cu desavarsire necunoscut, ca banda va merge la nesfarsit cu aspectul fizic si placerile femeilor. laughing