anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cateva intrebari legate de prima intalnnire:
Ar fi prea mult sa mergem intr-un local/o terasa sau e ok sa mergem pe o banca in parc sa vorbim?
E ok sa o tin de mana din prima sau e nevoie de timp?
Sa o iau de acasa sau sa ne intalnim undeva?
Avem 16 ani amandoi.

5 răspunsuri:
| BlackOpal a răspuns:

1)Cred ca ar fi ok sa mergeti intr-un local, iar apoi sa va plimbati.
2)O tii de mana dupa primul sarut (asta o sa vina de la sine).
3)Ar fi frumos sa o iei de acasa, mai ales daca ai masina.
Nu exista o reteta, ideea este sa va simtiti bine unul langa altul, ca lucrurile vor veni de la sine. Eu ti-am spus ce mi-ar placea mie, dar fiecare fata are gusturi diferite. Ar fi frumos sa o surprinzi cu un buchet de flori, ceva. Mult succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Cel mai bine ca prima intanire sa fie intr-un loc public intr-un parc sau la terasa la un suc /inghetata.

Cu timpul cand va veti cunoaste mai bine puteti merge si in locuri mai retrase, dar in nici un caz la tine acasa. Poate doar daca sunt si parintii acasa!

| milkaCappuccinca a răspuns:

Ar fi un gest foarte dragut daca ai lua-o de acasa, in special daca nu te-a informat unde traieste i-ai face o surpriza daca ai astepta-o aproape de casa ei! Incearca sa ii arati ca esti un tip interesant, du-o la o terasa unde vei afla cit de cit preferintele ei in legatura cu sucurile sau inghetata pe care o va dori. Dupa aceasta sunt de acord cu BlackOpal, sa o duci la o plimbarica! Si nu cred ca e atit de potrivit sa o iei de mina chiar din prima, cel putin la a doua intilnire daca va exista o vei lua de mina. Si ar fi ok daca cind ai lasa-o acasa sa o saruti usor pe obraz. Nu e nimic ne' la locul sau, pentru ca asa fac si prietenii simpli!

Răspuns utilizator avertizat