| pactcudiavolita a întrebat:

Ce-ati face daca:
Ati cunoaste un baiat un urma cu cateva zile v-ati intalnit totul f ok... si a doua zi cand v-ati intalnit va sarutati si practic sunteti impreunahappy toate bune si frumoase pana a doua zi cand el iti spune ca te place. dar vrea sa va cunoasteti mai bine. si momentan sa ramaneti amici... tu accepti dar iti amintesti ca ti-a zis ieri ca trebuia sa vina o fata care se asteapta ca cei doi sa fie impreuna, dar el atunci ti-a zis ca te alege pe u
Ce ati face?happy

5 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

I-as acorda o sansa. Daca te place ramai cu el

| Ирина19 a răspuns:

L-as lasa sa ma cunoasca mai bine, daca asa doreste, si cu timpul mi.as da seama daca vrea sa ma cunoasca cu adevarat, daca nu prea o sa fie interesat de mine atunci o sa-mi fie clar ca a fost doar o minciuna si l.as lasa in pace

| Marijuana a răspuns:

Nimic, nici nu m`as sinchisi sa cred in ce spuneoh go on

Acum tu faci cum iti dicteaza mintea ca inima e prea devremestraight face

| soyaxedy a răspuns:

Pai depinde, daca fata aia a venit si lui nu i-a pasat adica nu s-a intamplat nimic e totul ok. puteti fii impreuna. daca a lipsit si s-a dus la fata aceea e o problema.acuma eu nu stiu sincer, cred ca ar trebui sa continui relatia

| DjAnna a răspuns:

As inlatura concurenta cum fac de obiceiwinking si as pastra pentru mine ce e mai bunwinking bafta si iubitiva mult:*