| mikyubitata a întrebat:

Ce gust are spermatozoidul?
vreau sa incerc cu iubitul >meu?:"big grin

25 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spermatozoizii sunt niste celule microscopice, nu cred ca au vreau gust. Poate te intereseaza ce gust are sperma, ceea ce este cu totul altceva.
Sincer, trebuie sa incerci, fiindca exista numeroase pareri.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Gustul spermei difera in functie tipul de alimentatie, omnivor sau vegetarian, fumator sau nu, cafegiu, ori ba, gradul de stress, perioada anului, rasa, etc...

| Parintele a răspuns:

Nu prea are gust... e doar putin sarata si lipicioasa, dar in cavitatea bucala nu se lipestehee hee.asta din cate mi-au zis si mie niste femei.

auran
| auran a răspuns:

Fii fata desteapta si pune-l pe el sa incerce prima data si asa afli! smug

auran
| auran a răspuns:

Sigur ca la sperma se gandea fata dar, a dorit sa foloseasca termeni elevati

| Encore a răspuns:

Macar esti sincera laughing

| hashe86 a răspuns:

Picant! laughing
hai k a fost funny intrebarea ta
dupa cum suna intrebarea, cred ca nu ar trebui sa te grabesti si sa te mai documentezi despre unele lucruri inainte de a trece la fapte.

| MarYoBenucci a răspuns:

Am auzit ca are si vitamina B tonguewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Abcfunny a răspuns:

Nu stiu daca neaparat trebuie sa iti faci iubitul sa se simta bine cu gura, si mai ales decat el sa simta acea placere ...eu zic sa nu faci asta poate fii"scarbos"

| lifeForJesus a răspuns:

Gusta...si nu uita sa ne spui si noua... big grin

| robotel a răspuns:

De zapada afanata laughing Serios!

| gherghe_9739 a răspuns:

Spermatozoidul are gustul ovulului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu voiai cumva sa zici sperma?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit o data de la o fata ca are gust de peste. Poate ma mintit tipa...asa ca incearca tu ca apoi sa ne spui si nouawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog frumos nu mai dati aici asa ceva.Nu de alta dar sa nu apara pe meniul unor restaurante servim ...cu gust spermatozoidal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sperma isi schimba gustul si in functie de mancare, asa ca lasa-l sa manance o zi intreaga capsune si poate, poate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da iubitul tau e spermatozoid? de vrei sa incerci cu el? pai nu stiu daca trebuie sa-l gusti? mai bine il bagi in...trebuie coapse.ca de acolo se descurca el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit pe net ca daca mananca fructe sperma are gust bun si asa e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mikyubitata eu zic sa nu asculti lumea majoritatea fetelor se dau defecte k nu au facut asta niciodata da de fapt sunt pline pana in gat de sperma eu zic sa incerci iar cand faci asta inchide ochii si imagineaza-ti k mananci iaurt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om are curiozitatile lui... [big grin]...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:-&Buah omule...laughingesti tare! incearca si tu... apoi sa ne spui si nouabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarat, usor amar, seamana cu sapunul...

| pinkys a răspuns:

Un spermatozoid nimeni nu stie ce gust are. Sperma poate da, si daca nu vrei sa vomiti prima data, aia fiind cand ejaculeaza iubitul tau, fa-ti o salata de oua fierte si o sa simti ce gust are happy

| sarani a răspuns:

Gusta si apoi sa ne zici si noua