anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce-i de făcut atunci când te indrăgosteşti lulea de un tip care numai aproape de tine fizic nu e?!

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Cam riscant pentru ca in acest moment e posibil ca tu sa fi indragostita de o"naluca". Orice mijloc de comunicare virtuala nu se poate compara cu realitatea.Nu este destul sa vezi si sa auzi,trebuie sa si atingi ca sa poti simti si sa te convingi ca este ceva real.
Cand omul este in fata ta ii poti citi privirea,caci ochii rar se inseala, iar apropierea trebuie sa aiba loc in mod firesc.
Se spune ca poti trai cu banuiala, dar certitudinea te poate ucide.
Inainte de a face acest pas, trebuie sa-ti asumi riscul de a cadea din"al noualea cer" si sa vezi ca"vraja"se destrama.
Ca sa intri in joc, trebuie sa-ti joci cartea.

26 răspunsuri:
| adinaluiza a răspuns:

Traieste-ti iubirea:X nu conteaza exteriorulbatting eyelashes

| TreiSurori a răspuns:

Depinde,eu am o relatie la distanta, el e la500 km departare de mine si asta nu ne desparte.
distance its just a test

| Andreiiiiiii a răspuns:

Crede-ma ce iti spun, am cunoscut o fata pe net acum o luna, ea la vreo 500-600km de mine si pot spune ca e jumatatea mea, si eu, jumatatea ei, atat de bine ne intelegem si nu ne intereseaza distanta, vorbim in fiecare zi... big grin
Daca va intelegeti, asta-i tot ce conteaza!

| rousz a răspuns:

Hey! Eu sincer nu cred in dragoste/iubire / relatii la distantawinking nu stiu, fiecare are opinia lui, dar eu cred ca ar trebui sa cauti in alta parte, daca nu fa cum consideri tu ca iti este mai bine, fa cum simti tu, si vei vedea tu singurica ce este mai bine pentru tine si ce nu. Incearca sa nu traiesti cu regretul ma, nu am incercat, incearca sa-ti traiesti visul ( acela de a iubi ) si vei realiza singura cum si ce e mai bine! succes sper ca te-am ajutat

| Marius_Florea_1990 a răspuns:

Cred ca e simplu, gaseste pe altul mai apropiat fizic tongue

| Demonull a răspuns:

Hm..are dreptate adinaluizahappy Traieste-ti iubirea... poate fi sau nu jumatatea ta, daca e jumatatea ta o sa va intalniti si o sa continuati un drum impreuna. daca nu e..asta e in viata sunt si dezamagiri sad

| richarddawkins a răspuns:

Incerci sal aduce in viata reala fizic

| justagirl1 a răspuns:

Intalneste'te cu el, nu ai nimic de pierdut happy

| madyddd a răspuns (pentru justagirl1):

Ce usor e cand o spui tu! ar fi perfect daca totul s-ar rezolva cu o simpla intalnire...
tin sa te contrazic, poate chiar as avea multe de pierdut...

| justagirl1 a răspuns:

Da,poate ai avea de pierdut, dar poate ai avea si de castigat nu ai de unde sa stii...depinde si de cat timp vb cu el pe net, daca ai ajuns sa il cunosti cat de cat, poate in viata reala nu e la fel cum e pe net, in general relatiile la distanta nu prea tin decat daca e vorba de dragoste adevarata (cazul sora'mii...tot pe net l-a cunoscut, au vb, s-au vz si au ramas impreuna, is deja 3 ani s'au mutat impreuna si sunt fericiti) Incearca, poate o sa iasa ceva frumos happy

| madyddd a răspuns (pentru justagirl1):

Okhappy
Mersi de sfatkiss

| justagirl1 a răspuns:

Cu placere happy :*

| noname29 a răspuns:

Ce e aia ''indrostesti''? ma sperie cuvantul asta crying

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru TreiSurori):

Da dar va vedeti saptamanar sau lunar.Da ce faci cand el e in Anglia si tu aici la liceu ( exemplu cunoscut )

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru rousz):

Deacord cu tine, nici eu nu cred

| TreiSurori a răspuns (pentru Andreiiiiiii):

Foarte frumos!

| TreiSurori a răspuns (pentru Marius_Florea_1990):

Atunci cand esti indragostit nu prea iti vine sa gasesti pe altuhappy. Asta e problema voastra, a baietilor, treceti imediat la alta.

| TreiSurori a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Eu am fost plecata cateva saptamani in Italia, el a ramas in Romania. Crezi ca ne-am despartit lunile alea? NU, tocmai. Ne iubim mai mult happy

| TreiSurori a răspuns (pentru rousz):

Cei care spun ca nu cred in dragoste/iubire/relatii la distanta inseamna ca ceva au patit happy, si le e frica sa mai incerce.
Lasa fata sa faca tot ce poate pentru a fii cu el, nu conteaza ca e la distanta sau fizic. Iubirea adevarata in zilele de astazi...greu o mai gasesti.

Vezi copilasi de 10-12 ani care spun ca sunt indragostiti si nu mai pot de fericire omg il adooor il iubesc, si dupa 3 zile happy.

| rousz a răspuns (pentru TreiSurori):

Nu o las eu? fata a cerut parerile fieruia, si mi-am spus punctul de vedere, cum t-i l-ai spus si tu, dar incearca sa fi realista, ok fata poate incearca nu am zis ca este interzis pentru ca in primul rand fiecare face ce vrea cu viata lui si nu sunt eu nimeni sa-i impun sa-mi respecte punctul de vedere nu? deci aia-i parerea mea si mi-o sustin! si nu am trecut prin asa ceva, doar incerc sa ma pun in postura ei atat.

| rousz a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Da deci sunt n si n de pareri!

Nu-i vorba de cateva saptamani dragaE vorba cand tu ai 15 ani si-ti urmeaza liceu si el 21 si lucra in afara si va vedeti de cateva ori pe an pana tu termini liceu si fugi la el.Cunosc caz.Citeste mai atent ce raspundwinking

| TreiSurori a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Bun,si eu cunosc caz in care s-au cunoscut pe net, au fost impreuna si sunt impreuna de 7 ani, de 2 ani el este plecat in anglia si tot sunt impreuna!

Ei s-au cunoscut in realitate doar ca la cateva luni dupa o plecat si o tinut legatura da no poti numi iubire in toti ce 4 ani pana si-o terminat liceu.Nu poti numi dragoste nici cand te mariti daramite cand voerbesti cu cineva ani si sa vedeti zile/an

| beki13 a răspuns:

Vorbeste cu el sa gasiti o cale de mijloc pentru a fi aproape, daca nu se poate, fiecare in drumul lui, stii tu, ce e al tau e pus bine

| Floris83 a răspuns:

îl înnebunești cu telefoanele, până-ți trece, ori ție, ori lui, și găsiți în cele din urmă o soluție mai practică, rămâne la mica înțelegere!

Întrebări similare