Daca deja erati impreuna sa nu ati iesit la o intalnire la care sa va cunoasteti mai bine atunci nu stiu, poate asa ii sta lui in caracter, sarutul frantuzesc. dar daca inca nu era nimic serios si totusi a facut asta atunci mi se pare lipsa de respect fata de tine.
Multi barbati au acest caracter. daca nu saruta ofata de la prima intalnire se considera un esec acel moment(asa sunt si eu)
Da, am inteles acest lucru si nu il consider neaparat ca fiind gresit. Asta a facut si iubitul meu si nu m-a deranjat atata timp cat eram impreuna. Si daca a facut asta de la prima intalnire nu inseamna neaparat ca este badaran sica are alte intentii, pentru ca el desi are 19 ani, ma respecta si nu mi-a cerut niciodata imposibilul. Eu am spus ca am considerat asta ca fiind un lucru gresit daca nu erau deja impreuna. Nu stiu, ca si amici (pentru inceput) nu mi se pare tocmai potrivit. Oricum, parerile sunt impartite
Asta inseamna ca ori nu are habar cum se saruta o fata, ori a incercat sa-si bata joc de tine. Atat l-a dus capul.
Nu-i normal la cap! Cum adica, te-a vazut, si-a scos limba si tu ai cascat gura? Inseamna ca nici tu n-ai minte multa, daca iti arati amigdalele primului venit.
Inseamna ca nu e prea serios.In curand o sa vrea sa isi bage altundeva limba.
Nu inteleg, ce inseamna gestul sau cum iti explici actul (a baga limba in gura cuiva)?
really? pai de ce ai stat daca nu voiai asta? si apoi, e doar un sarut, come ooon!