Virgin ce-or insemna oare?
Sa nu mai fi avut nici un fel de contact sexual sau masturbare, daca ai incercat vreo una din astea doua atunci ai sanse suta la suta sa nu mai fii virgina, succes
Hmm.
Virgin..inainte sa iti raspund.du`te la parintii tai..intreaba`i ce inseamna..vii aici si imi spui ce au raspuns ei. apoi iti zic si eu
Virgina sau fecioara sau...(gasesti in DEX) inseamna ca sa nu fi facut sex cu nimeni si in primul rand sa ai himenul intact ca atunci cand te-ai nascut. Aici exista discuti si fel de cazuti. Sunt fete care nu au avut himenul intreg de la nastere sau e partial perforat ...etc. Asta inseamna virgina FIZIC daca vrei sa zic asa. Mental sau comportamental, inseamna sa nu fi intretinut acte sexuale(cu orice orificiu posibil). Pe scurt daca te masturbezi doar cu degetul pe deasupra, doar intre labii (buze) si pe clitoris, esti virgina fizic si nu se observa nimic, dar nu poti spune ca nu ai habar ce-i aia sex si ca mai esti virgina din punt de vedere moral. Poti sa faci si sex oral sau anal si fizic ramai virgina nu te poate nimeni descoperi dar nu inseamna ca esti cea mai cuminte fetita! Eu zic sa te mai uiti la desene animate si sa-ti asezi bine papusile in raft daca chiar ai 12 ani. La fel de bine poti sa fii un baiat de 14 ani care vrei sa afli cee e aia o virgina. Aici se poate orice, nu garanteaza nimeni ca esti fata si ca ai 12 ani. Poti sa fii chiar si un barbat pervers de 35 sau 55 de ani care se amuza felul in care raspund altii.
Cum ma sa nu stii ce inseamna sa fii virgina? eu la 12 ani stiam ce-i aia sex, ce'i aia masturbare, ce'i sexu anal, fizc si oral..pff, cu toate ca sunt anca virgina, stiu unele chestii, iar tu ca fata (daca esti fata) nu ai cum sa nu le cunosti! puteai sa dai un search pe google, si aflai din 100 de surse ce'i aia ''Virginitate'' dar cum tu esti fetita tampita nu stii sa te descurci
Bafta mare fetito draga :')
carflo07 întreabă: