Nu cred că este nimeni "maestru". A fi cat se poate de natural, cu bun simt, politicos, muncitor este suficient. Altfel ai atrage genul de femei cu care nu ai avea o viață și nici o relație sănătoasă.
Nu m-a lăsat TPU sa scriu, îmi plac fetele care ridica coada ușor, nu caut eu relații serioase
Nu e vorba de replici. Din cate poti observa prin jur, avem in tara analfabeti la greu.
E vorba de incredere in sine, de tupeu si de independenta.
Majoritatea "baietilor de treaba" / papa lapte, pun fetele/femeile pe un piedestal si dau din coada ca un catelus cand vine vorba de ele. Ele findca nu sunt proaste, profita de chestia asta si stau cu biciul pe ei sau ii ignora pentru ca nu sunt suficient de masculini.
Daca vrei sa cuceresti o femeie, fi sincer, amuzant, disciplinat si distractiv sau aventuros de fel. Dar cu limite si decizii ferme. Nu trebuie sa fi in limba dupa ea si sa-i cazi la picioare doar pentru ca te baga in seama. Fa-o sa rada, plimb-o, fa activitati cu ea, etc. Dar niciodata sa nu dansezi dupa cum iti canta ea. Daca nu iti convine ceva, spune-i verde in fata si refuza. Nu trebuie sa-i faci pe plac facand chestii ce nu iti plac.