anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti daca iubitul vostru va face unghiile la picioare?:d Mie mi se pare "love struck:X:X"

23 răspunsuri:
| larrii a răspuns:

Gaaaaaaay

| NewSummer2013 a răspuns:

O yeeah...
De ce nu? Macar nu ma mai chinui sa mi le fac singura laughing Pur relaax...

winking

| Georgi2011 a răspuns:

Mi se pare un gest foarte dragut :X

| cristiiiiiii a răspuns:

E un pampalau

| unknownn a răspuns:

Vrea sa te f**a da nu-ti zice ca sa nu para porc.

| anonim_4396 explică (pentru unknownn):

Sa te *** in gura pe tine si pe tot neamu ma-tii de bulangiu, se vede ca esti prost! Intrebarea era pusa de curiozitate pentru unii inculti ca tine "Daca faci unghiile la o fata nu inseamna ca vrea sa o **** sau e femeie sau altele, inseamna ca pretuieste acea femeie cu adevarat.Muia ****! Dami-ai limbi in ****laughing)

| unknownn a răspuns:

Dai nefolositor ca o nefututa. Asta e adevarul fa vaco! Vrea sa ti-o dea la mumu

| CristinaElena96 a răspuns (pentru unknownn):

rolling on the floor))))))))!

| anonim_4396 explică (pentru CristinaElena96):

Si tu razi ca muta la ****!

| Larisssaa a răspuns (pentru unknownn):

rolling on the floor)))))))))))))!

| CristinaElena96 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ofticato,ai de viata ta!laughing)O femeie nu are vocabularul care il ai tulaughing!

| Xtadelo a răspuns:

Nu vreau sa-mi imaginez cum arata unghiile tale laughing

| raluk27 a răspuns:

De ce ti-ai pune prietenul sa iti faca pedichiura? Daca as fi baiat, as crede ca vrei sa-ti bati joc de mine si ma tii de prost.

| Nelamuritul a răspuns:

1.Bine zis unknownn si 2. Ii si dagut pe langa ce a zis unknownn si eu ii fac masaj la picioare si pe spate la iubita.

| xFakeSmilex a răspuns:

Mie nu mi se pare dragut ci din contra, ciudat!
Adica este prea exagerat pentru un baiat!

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Daca l-ai pus tu sa faca asta mi se pare ciudat si n-ar fi trebuit. oricum eu personal mas simti aiurea si nas vrea sa fac asa ceva, ca nu sunt sclavul tau, dar daca el sa oferit si u ai acceptat ar fi ok.gandestete ca poate el a vrut sa glumeasca si tu nu te-ai prins de glumalaughing si nu mai putea sa dea inapoi. oricum nu mi se pare ok, dar ar trebui sal intrebi pe el ce parere are, nu pe oamenii de pe TPU pentru ca chestia asta e cam personalahappy

| zoeZoe a răspuns:

Sorry dar pare cam efeminat. Cred ca si le-ar face si lui laughing)

| demongirl a răspuns:

Azi iti face unghiile de la picioare si maine te intreaba daca poti sa-i imprumuti o rochie cu, care sa se imbrace la nu stiu ce petrecererolling on the floorGAY!

| AlynaDulcika a răspuns:

Poate ii place sa se comporte dragut cu tine, ii place sa te vada ca esti fericita

| Night2 a răspuns:

Vrea sa-ti bage botu la savarina

| cuejdeanuelena2002 a răspuns:

Te rasfata sau e tare grijuliu

| Anonymos21 a răspuns:

Ca ii place mirosul de canalwinking

| andreibro a răspuns:

Sunt doua posibilitati: ori e gay ori te iubeste prea mult laughing

Întrebări similare