Tu trebuie sa intelegi ca nu te merita.NU face prostia sa iti incepi viata sexuala la aceasta varsta caci el numai asta vrea si apoi te va da uitarii.Fi mai atenta pe cine simpatizezi.Desi crezi ca il iubesti ai doar 13 ani si este clar ca el nu are aceleasi sentimente pentru tine.A vazut o fata naiva si isi incearca norocul dar nu ii fa pe plac ba chiar evita-l(crede-ma nu e tipul de baiat cu care vrei sa ai tangente).
ok?
Dac o vei face cu el crede-ma ca ceea ce ai zis tu asta asa se va intampla... ceea ce face el cu tine e doar sa te foloseasca,deci nu o face.o sa cresti si ai sa intelegi mai bine ca atunci faci acest lucru trebuie sa fie cu un baiat care te respecta, care ilcunosti de mai mult timp, care tia cunoscuta prarintii, dar nu in ultimul rand sa fi tu pregatita.credema,acest baiat nu e sigurul de pe lumea asta, si cine stie ce iti rezerva viitorul.am trecut si eu prin asta si acum numi pare rau ca am refuzat
Stai sa inteleg, ti-a cerut sa te culci cu el dupa 2 zile? si ai 13 ani? serios,esti nebuna? stai linistita fato, ai timp destul, si cum de-l iubesti tu in 2 zile? mai exact "nespus de mult "
Mai JoRjEEEEEEEE tu nu ai inteles intrebarea mea.eu il iubeesc pe baiatul acela de cand l-am cunoscut.adk de acum 2 ani.