Nu-i suficienta iubirea! In situatia ta sunt alte responsabilitati pe care ori le inchizi onorabil, corect si cinstit ori ti le asumi si ti le duci la capat!
Idem greece,vezi-ti de casa ta, stai si gandeste-te ce ai langa tine, oare e iubire? sau doar moft al inimi?
Ce legatura au parintii? ei au luat deciziile pentru ei la vremea lor,tu ia o decizie pentru tine. daca casatoria actuala nu merge nu are rost sa pierzi clipe pretioase doar pentru ca parintii lui nu te accepta sau ca esti casatorita, in final tot ajungi la divort chiar daca o sa mai treaca ani, iar atunci poate e prea tarziu.nu cunosc amanunte din actuala ta casatorie sa zic mai multe, poate sunt probleme mai grave, poate e plictiseala doar tu stii.cred ca corect ar fi si pentru tine si pentru sot sa va separati.nu are rost sa traiesti monoton in minciuna si stres daca dragoste nu e! ori mai revii cu detalii, ori.nu stiu...foloseste messul.am acelasi id ca username-ul de aici! succes!
Esti sigura ca il iubesti cu adevarat? sau e doar asa un moft o atractie? nu stiu dar parerea mea e ca ar fi bine sa te gandesti de 10 ori inainte de a lua o decizie
Daca spui ca il iubesti inseamna ca nu mai simti ceea ce simteai inainte pentru sotul tau.Daca nu iti mai iubesti sotul nu poti continua sa stai la infinit langa el doar `ca sa-ti vezi de casa ta ` sau pentru copii(in cazul in care ii ai ). Dragoste cu sila nu se poate! Daca alegi sa faci asta vei fii nefericita toata viata ( sa stai langa un om pe care nu il iubesti ). Pe de alta parte,gandeste-te la sotul tau, nu iti este mila de el,stiind ca te iubeste ca un nebun iar tu iubesti pe altul? Gandeste-te! Iti bat joc de el,si de sentimentele lui daca vei continua sa-l minti la infinit,cand tu de fapt iubesti alta persoana. Asta inseamna sa traiti in minciuna toata viata! Iti place asta? Parintii lui sunt impotriva pentru ca tu esti casatorita(probabil)! poate si el este insurat! Este foarte complicata situatia, gandeste-te bine atunci cand vei lua o decizie, asta ca sa nu iti para rau mai tarziu! Dar daca cel pe care pretinzi tu ca il iubesti este de fapt un capriciu pentru moment? Te-ai gandit si la asta? Daca te desparti si constati apoi ca de fapt iti iubesti sotul si ca ai facut o mare greseala divortand? Daca este prea tarziu cand iti vei da seama? Sunt multe chestii pe care trebuie sa le analizezi si sa le gandesti logic! p.s. Nu iti insela sotul cu cel pe care il iubesti! Fa asta in mumele dragostei ce a fost odata si din respect pentru cel ce iti este sot! mai drept este sa pui capat relatiei decat sa trisezi! Gandeste-te!
Baga-ti 1 deget in cur tine-l jumate de ora miroase-l si asa o sa miroasa viata ta fara sotu
Ar trebui sa ii vezi de familie. Daca esti indragostita de el ai renunta la tot pentru el insa tine cont de proverbul "Nu da cioara din mana pe cea de pe gard" indiferent ce vei face tot timpul vor fi pro si contra. Funda :*?