| Flav a întrebat:

Ce raspuns ati dori sa auziti cand adresati intrebarea "ma iubesti?"?

Răspuns Câştigător
| andytza a răspuns:

As prefera sa mi se spuna fara sa intreb. Dar tu ce ai raspunde daca cineva te-ar intreba `ti-a trecut supararea`(aceea de care spuneai ca nu dai dovada)? happy Hai ca toate-s trecatoare in viata si oricine merita o a doua sansa, nu?

39 răspunsuri:
| Flav explică:

@furni-eu spun ca iubirea se impartaseste la orice varsta. Recunosc, nu adresez astfel de intrebari. Nu pentru a afla acest lucru, fiindca unele lucruri se simt, nu se spun. Dar atunci cand o fac si o intreb afectos in gluma, am primit si raspunsuri ''nu, prostutule, nu te iubesc'' cu zambetul pe buze si mi-a parut un raspuns fascinant. Ma gandesc ca sunt unele replici ce chiar ating la suflet, chiar daca suntem constienti ca dragostea ne e impartasita.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Sa se uite in ochii mei cu multa putere si sa-mi raspunda: IUBESTE-MA!

nony
| nony a răspuns:

Ala sincer. Fara interese ascunse, sau spus doar de dragul pacii happy (in relatie)

| Vizitiul a răspuns:

Eu nu am adresat niciodata felul acesta de intrebare pentru ca nu am iubit niciodata si ca urmare nu am pretentia sa fiu iubit. Dany.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu am pus niciodata intrebarea si nici nu o voi pune, dace este cu minme se presupune ca ma iubeste.

| SweetCandy a răspuns:

Depinde cui adresez intrebarea... daca o adresez persoanei dragi mie...as vrea sa fie inainte de toate un raspuns sicer si daca mai este si pozitiv cu atat mai binehappy

| JeSa a răspuns:

Buna!, hmm chiar daca ai premiat intrebarea! rasp. meu ar fi asa:- ''ma iubesti?''? -mai bine nu as formula.ca e ceva ce se subintelege, se simte prin gesturi ca atare din partea pers.de la care ti'i mortis sa auzi ne-aparat rasp. Da, te iubesc!". wooowww,,, te va incanta?!,, dar daca e fals?!,, parerea mea e ca ea se simte si in anumite ipostaze ale vietii pe parcurs, in care de ex. am cazut la pat si el imi e aproape, imi va rosti acest "te iubesc"! ma va face, ajuta sa trec peste.deoarece cuv. e cel ce ridica. si ce si coboara!, ehh pana la urma fapta conteaza, gestul de apreciat!, imi e de-ajuns ca acea pers. ''ma iubesti?''! indeplinind ce-am zis. sa se si rasp. prin Da!, Bye!

| Silvia a răspuns:

Cred ca toti am vrea sa ni se raspunda "Daaaa!" laughing. Dar nu se intampla asta mereu.Insa e mai bine sa ti se raspunda "Nu", decat "Da" si sa nu simta asta.big grin

| yuli10 a răspuns:

Cred ca de cate ori am pus intrebarea asta, sensul ei era altul. mai am obiceiul cand sunt romantica sa imi intreb iubitul "ma iubesti si pe mine?" = "vrei sa facem dragoste?" laughing
in sensul mentionat de tine, decat sa il intreb daca ma iubeste prefer sa spun eu "te iubesc" si sa astept raspuns...

| albastrel a răspuns:

Eu iti spun ce raspuns primesc cand intreb daca ma iubeste... '' daca nu te iubeam, nu te suportam'' laughing. asa ca pun rar intrebarea asta big grin

| inna a răspuns:

Normal ca as vrea sa-mi raspunda afirmativ...sau chiar in genul"Nu te iubesc, te ador..."hee hee

Obisnuiesc sa intreb asa decat la caterincahee hee...si bineinteles ca primesc un raspuns pe masura."Normal ca te iubesc."hee heelaughing

| Crs a răspuns:

Eu nu as intreba, un te iubesc trebuie sa-l auzi fara sa intrebi.

| username_8290 a răspuns:

"Daaa:X iti jur ca te iubesc numai pe tine " rolling on the floor)))

| Kitty a răspuns:

Unul cat mai sincer...de asta am nevoie, nu de minciuni. Acum depinde si cui ii adresez aceasta intrebare, pentru ca daca este cineva la care tin si pe care il plac, mi-as dori sa imi raspunda DA, dar daca ar fi o oarecare persoana as fi indiferenta...

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Daca adresez aceasta intrebare persoanei cu care am o relatie as dori ca raspunsul sa fie cat se poate de sincer...fie el si negativ. numai ca eu prefer sa imi arate ca intr-adevar ma iubeste...nu doar prin vorbe... iar acel raspuns care despre care zici tu @flav l-am primit si eu...si intr-adevar atunci cand deja simti "dragostea" genul acesta de raspunsuri iti par mult mai mult a "alint" happy...

| laraandy a răspuns:

Da! f mult iubita mea:X:X:Xuof. ce bine suna

| lore_lollipop a răspuns:

'Ce draguta esti, sigur ca te iubesc'(spus in cel mai dulce mod cu putinta), si dupa aceea un sarut luuung care sa confirmehappy

| msgirl a răspuns:

Un da adevarat nu asa sps din plictiseala... big grin

| SimpleSergio a răspuns:

Sa ma sarute si sa-mi spuna... da-ti seama si singur!

| TeoIonela a răspuns:

Orice raspuns numa sa fie sincer..si daca minte...sa minta frumoslaughing

| paulaiubitzik a răspuns:

Atunci cand o spune din inima da insa atunci cand spune la vrajeala doar ca sa te faca sa te simti tu bine nu

| D-Anna a răspuns:

Cred ca cel mai potrivit raspuns ar fi "te iubesc" (at se vede daca e din suflet sau nu) ps: intotdeauna jumatate din raspuns e in intrebarehee hee

| ooooooops a răspuns:

Eu as vrea sa aud da te iubesc foarte tare impreuna cu un sarut pe care eu nu il voi astepta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Numai pe tine, vesnic. rolling on the floor
Acu fara gluma, flav, am depasit stadiul acestei intrebari. Daca as rosti-o totusi, as astepta un raspuns sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca te iubesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intreb asta. Cred ca e mai bine sa'mi spuna ca ma iubeste cand simte el, nu daca'l intreb eu. Si daca totusi as pune'o astept un raspuns sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vrea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la cealalta iubita as vrea sa aud: acum? aici? sa ne vada toata lumea? no hai, da-ti jos pantalonii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maine va zic ce-a zis a treia.