| Stilskin a întrebat:

Ce sa fac ca o fata sa ma placa? Am vorbit cu prietena ei cea mai buna si ei i-a zis ca ma place 70%. Deci nu stiu ce sa cred. Funda

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cifrele n-au ce căuta în dragoste. Sentimentele pot fi cuantificate doar ca existenţă şi cantitate în timp, dar nu şi ca intensitate.
Sfat? Alta! Asta e doar una care se crede prea divă.
Noroc.

8 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Pai nu prea ai cum sa faci o fata sa te placa ...inimii nu`i poti poruncii sa placa pe cineva.

Daca vei vrea sa afli daca te place trimitei un mesaj gen :"Ma bate o intrebare de ceva timp, si vreau sa`mi raspunzi sincer, daca ti-as spune ca imi placi foarte mult cum ai putea sa imi raspunzi 1. ca ma lupt cu morile de vant sau 2. cand aveai de gand sa`mi spui"

| Love ™ a răspuns:

Daca te place 70% e foarte bine.
nu trebuie sa faci nimic. ramai natural.
nu trebuie sa iesi in evidenta cu ceva, o sa-i strici parerea.

Crede-ma ca noi apreciem stabiliatea in comportamentul unui baiat.
Fii natural, comporta-te normal.

Eventual ai putea sa-i daruiesti din cand in cand cate o floare. S-o surprinzi.
Succes.

| doinitza12 a răspuns:

Pai dar cuceresteo si celelalte 30
cumparai niste. flori scrie-i o felicitare frumoasa de anul nou...
si fa-o si tu pe romantikul mai mult

| stefan1998_5137 a răspuns:

Mai bine v-ati intalni fata in fata si i-ai dezvalui sentimentele tale

| Paty3 a răspuns:

Cum sa ii placa 70%? Vai ce copii.straight face

| alinutzaa_8242 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i ca iti place. ce pierzi? bafta

| Crisu a răspuns:

Si eu faceam de-astea inainte, cu cat ma placi, cat la suta ai fii cu mine si chestii de-astea. mi se pareau funny, dar nu prea imi mai sunt de folos acum, dar totusi [...]. se pare ca ea te place [70% e peste jumatate]. si in rest da, ar trebui sa o intrebi, si cred ca ce ti-a spus irianaaaa09 este foarte bine.

| Dolllx14 a răspuns:

Pai stai pe langa ea. ajut`o cand are nevoie. cere`i parerea in legatura cu ceva... spune`i sa te ajute la ceva la care nu t pricepi.[ex o materie; tema la. ] :* si nu stiu. Spune`i pur si simplu ca o placi si poate si ea te place si nu vrea sa racunoasca;;]. Funda?love struck