Ai vrea sa te mint? Sa îți spun că fizicul nu contează nici ceea ce ai și că o fata va vedea sufletul tau? In lipsa atracției fizică e doar prietenie
„Consider că accesul la afecțiunea feminină este la fel de important ca și apa sau mâncarea."
Hă, hă, la astea ai acces neîngrădit, la fete/femei e lacătul cît casa la ușă.
Ce vrei tu nu exista, ca nu iti da nimeni sex de pomana.
Fii realist si cauta-ti o prietena intai, sa vedem daca esti capabil sa oferi ceva inainte sa ceri beneficii.
Că se va îndrăgosti de respectiva persoana și începe telenovela și așa șansa e mica sa găsească un bărbat care sa ii trezească apetitul sexual
Dar o aventura pe 50 euro? )))) asta e bugetul atât îmi permit ))))))
In primul rand, sa iti traiesti viata si fara ele. Daca nu esti in stare sa fi fericit singur, nu ai cum sa fi niciodata fericit langa altcineva. Pentru ca nimeni nu vrea sa stea pe langa un posomorat. Lumea este atrasa de distractie si progres.
Nu exista niciodata o femeie normala la cap fericta si decenta, care sa zica " vaai ce baiat trist si NF, ia sa ma pun in relatie cu el sa ii schimb viata si sa-l iubesc" Doar gandeste-te si tu cat de absurd este.
O fata intotdeauna este atrasa de un baiat care o face sa rada, sa se simta bine si care sa fie puternic emotional, psihic si fizic. Tu daca esti trist si la pamant, maxim maicutele de la biserica vor face o milostenie sa iti dea atentie, ca in rest, nada.
Stiu ca e dur si trist sa accepti asta, dar asta este un adevar fundamental care nu poate fi negat.
Dacă m-aș simții iubit de fete, aș fi fericit.
Prietenie vreau și eu, dar din aia cu beneficii. Și am bani, aș putea să duc fata în vacanță pe banii părinților mei.
Ți as recomanda sa vezi de una de la sat., cu curaj
Nu știu unde să găsesc, mi-ar plăcea enorm o astfel de fată.