Tot ce trebuie sa faci tu este sa vorbesti serios cu ea fata in fata,ci prin sms-uri.zii tot ce simti tu si spune-i ca nu parintii decid,ci ea,zii sa discute serios cu parintii ei de aceste relatii,daca intradear doreste sa-l paraseasca si sa fie cu tine o sa o faca,daca nu,atunci de fapt nu doreste sa il paraseasca pe ala.dar ar fi bine sa vb si cu baiatu ala, are si el un suflet, nu? nu poate tine fata cu forta daca ea nu vrea. Bafta
Te-a luat de prost amice fii barbat si las-o ca mai gasesti tu fete, sa stii ca nu mai exista cineva pe pamantul asta care vrea o relatie serioasa.
Faptul că sunt cam 4 femei la fiecare bărbat nu-ţi spune nimic despre ce decizie ar trebui să iei şi ce să faci?
Buna! Intr-un fel sau altul parintii nu pot hotara pentru ea. E cu el ca sa fie cu tine si sa nu mai suferi? Sincer chiar n-am inteles. Vorbeste cu ea si explica-i ca parintii nu pot hotara pentru ea.
Sta cu el pentru ca vrea.Parintii nu o pot obliga. Daca a ales sa fie cu el, e clar. A luat o decizie. Ti-a si spus ca nu se desparte de el. Iar tu te amagesti singur.Esti doar o "rezerva". Cinic, dar adevarat.Isi bate joc de amandoi. Mai bine pune punct.
Salut! S-a spus aici ca parintii nu pot hotari pentru ea, dar lasa-ma sa te intreb cati ani are? Pt ca asta conteaza destul de mult, cu sprijinul si linistea de acasa, poate face mai mult in viata decat daca i-a in piept lumea de la o varsta frageda. Am trecut prin asta si stiu ce spun...incearca sa vb cu ea sa mai limiteze timpul petrecut cu "alin" si sa incerce de departe sa-i creeze "inculpatului" o imagine mai proasta in ochii parintilor ei. Cam atat ti-as putea spune.
Toate lucrurile au un sfarsit, iar acum depinde de tine ca pana cand mai accepti situatia. Daca ea te ar iubi n ar lasa ca parintii sa hotareasca in viata ei.
Sa crezi ca minte si ca nu se poate desparti de el, dar nici de tine...parerea mea ar fi sa o lasi, nu are rost sa te implici si mai mult in acest triunghi.