anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla cu mine? Am stat cu prietenul meu acum vreo saptamana imbratisati aproape ca era sa o facem dar nu s-a intamplat absolut nimic in afara de saruturi si imbratisari.saptamana asta pe 7-8 trebuia sa imi vina menstruatia insa nu mi-a venit.si am mereu o stare de voma. ce am? straight face

4 răspunsuri:
| bambolina07 a răspuns:

laughing si vrei sa zici ca ai ramas gravida? cum? v-ati sarutat si gata? in fine.ai inca ciclul neregulat si fi mai atenta ce mananci poate de aia ai aceea stare

| AdelaElena20 a răspuns:

Stresul, dar scuze daca nici nu ati facut sex cum te-ai putea gandi ca esti gravida?

| BlancaFantasma a răspuns:

Da da ai ramas gravida printr`o imbratisareoh go on fantastic.n`ai nimic e o intarziere din cauza frigului, don`t worry.

greece12
| greece12 a răspuns:

Sa-ti explic.
Ati stat imbratisati,v-ati sarutat,era aproape sa o faceti,v-ati excitat foarte mult.
Nivelul de hormoni,testosteron,progesteron,etc.,a urcat la cote primejdios de inalte! Si,a ramas acolo,nu a existat urmarea fireasca a impulsurilor cerute de organismele voastre!
Acum,suferi consecintele.
Pana iti revii,durerea de cap sau starea de voma vor persista,iar ciclul e posibil sa intarzie si el.
Imagineaza-ti o oala-minune pe care o pui sa fiarba sub presiune.
Cam cat timp crezi ca i-ar trebui sa se raceasca si sa atinga presiunea normala,daca nu deblochezi capacul? Probabil zile intregi.
Linisteste-te,fa-ti niste ceai de tei si menta si asteapta.
Dar,experienta asta sa nu o mai repetati, nici tie, nici lui nu trebuie sa va fi fost usor!