Iti arunci hormonii afara si corp si nu mai cresti, devii moale si feminin. uite ce scrie mai sus, ramai flacau la mama. ca nu te vrea nici o fata.
incepe sa te gandesti la altceva cand vezi ca incepi sa te gandesti la fete. cauta-ti ocupatie: invata si fa-ti temele, un hobby, fa sport dar sa ai antrenor, nu de capul tau.
odata cu sperma ejaculezi foarte multe chestii care te ajuta sa te dezvolti ca barbat. de aceea se spune ca este un pacat. pentru ca te distrugi pe tine. iti bati joc de tine. la fel si cei care te sfatuiesc ca este bine.
sperma trebuie sa iasa din corp doar cand vrei sa faci copii. atat. poti face sex dupa ce te dezvolti suficient. asteapta sa mai cresti si sa-ti gasesti o iubita.
Daca nu te opresti pe cand vei avea prietena n-o sa ti se mai ridice cum patesc multi baieti si se intreaba: de ce oare?
Nu patesti nimic.
Vad ca in ultimul timp s-au inmultit prostii si aici si incep sa dea sfaturi ca sa aiba un raspuns in plus pe profil.
Nu ti se va intampla absolut nimic din imbecilitatile aberante descrise in raspunsul dat de Xpressurself
Nu crezi ca ar fi mai bine sa iti cauti o prietena decat sa te masturbezi pe ascuns gandindu-te la fete. eu cred ca o faci din lasitate. esti atat de las ca nu ai curaj sa vorbesti cu o fata si sa-i spui ce simti pentru ea la momentul potrivit.
Am copil (baiat) mai mare decat esti tu, am studii superioare (ceea ce nu cred ca vei avea si tu) si daca chiar te intereseaza ma mai masturbez cateodata chiar si acum la batranete asa cum o faceam si in tinerete.Masturbarea nu mi-a afectat inteligenta nici viata de familie.Citind raspunsul tau am ajuns la concluzia ca si tu te masturbezi pe ascuns dar esti mult prea las ca sa recunosti dar pozezi in ceea ce nu esti de fapt.Un impostor.
Du-te la un medic si te trateaza ca esti frustrat rau de tot.
Cu corbul, am vorbit.
La asta masturbarea i-a produs, obsesie.
Imi spunea sa il masturbez, ca cica ma lasa.
Sunt oameni nenormali.
Desi in in ICD-10 manualul organizatiei mondiale recunoaste ca exista dependenta de masturbare, ei nu vor sa recunoasca.
La ei masturbarea este sfanta, si nu ai voie sa spui nimic contra.
Nici macar nu isi problematizeaza ca exista si varianta sa creeze dependenta.
Cred ca tu esti frustratul nu corbul, intai credeai ca e o puta mica de 15 ani si cand ti-a dat peste nas vii cu alte "frustrat". esti un ratat
Studiaza despre efectele stresului, si vei vedea.
Masturbarea activeaza hormonii stresului, si de aceea medici recomanda masturbarea.
Dar treaba este ca nu doar blocarea acestor hormoni, produce boli, ci si frecventa.
Asa...deci medicii recomanda sa fii stresat? de unde le mai scoti si pe astea?
Nu mai inteles.
Medicii, recomanda masturbarea pentru a scapa de tensiune.
Si incep sa spuna ca este nesanatoasa aceasta tensiune.
Intrebarea pentru ei ar fi, de ce tensiune scapi?
Oare nu de tensiunea, care o creaza tot masturbarea?
Deci ei recomanda masturbarea pentru a scapa de tensiune, dar masturbarea activeaza acesta tensiune pana la climax.
Daca sti ce insemna stresul. iti vei da seama, ca acesta tensiune, este periculoasa nu doar cand se blocheaza impulsui, ci si atunci cand il faci frecvent.
Atunci masturbeaza-te pana nu mai poti. ce vrei sa-ti mai spun. te invarti intr-un cerc vicios. apare o tensiune si iti dai in cap pana te termini. altii nu se gandesc la sex si isi vad de treaba lor si in cateva saptamani dispare orce tensiune. gandeste-te la altceva si ai sa vezi ca am dreptate. toti oamenii cu capul pe umeri invata, fac sport si isi cauta o peietena pe care sa o iubeasca.
tu alegi pentru tine ce sa faci.
iti vine sa furi un laptop din magazin. ce faci? il furi si suporti consecintele pentru faptul ca nu te poti abtine cand te va prinde sau iti vezi de treaba ta si cand vei avea bani iti cumperi unul.
eu aleg sa fiu corect. nu-mi bat joc nici de mine si nici de altii.
Eu nu ma masturbez, pentru ca este nasanatos.
Asta o spune si stiinta si religia.
Treaba este ca exista si pseudostiinta, iar acesta este la moda, se pare.
Sunt aici unii care cred orbeste in presudostiinta, si duc lumea in eroare.
Fac afirmatii gen:
Nu este pacat daca te masturbezi.
Si ei nici macar nu stiu poruncile.
Eu ma masturbez si nu patesc nimic.
Pai si eu cunosc unu care se drogheaza si nu o patit nimic.
Asta nu face ca masturbarea sa fie sanatoasa.
Fac afirmatii de genul acesta, si ma irita, pentru ca mint, si se mai dau si destepti.
Orbesti. Surzesti. Iti creste par in palma. Faci cancer si stop cardiac. Ai grija.