Fetita nu stiu nu ma pricep la zodii dar ce iti pot spune sigur e ca rac cu rac ies scantei grav rau de tot! artificii zau! e belea rau de tot
Leul are o personalitate puternica si orgolioasa, stiu putine despre zodia rac, dar din experienta, relatiile de lunga durata cu alte zodii sunt un esec .
Ce treaba au zodiile cu oamenii?
daca tu te-ai intelge bine cu un tip, te atrage, tu il atragi pe el si incepeti sa tineti unul la celalalt nu o sa formati un cuplu pentru ca nu se potrivesc zodiile?
Mama mea este rac, tatal meu leu, sunt de 17 ani impreuna si ne au pe mine si pe sora mea. Mama este mai mult pentru familie, tatal mai nepasator. Nu inseamna ca toti leiii si toti racii sunt asa. SUnt des certuri la noi in casa dar si momente frumoase. trebuie sa traiesti clipa..nu se stie cu cine o sa ajungi sa te casatoresti.
Nu se potrivesc!
Acuma ce-o sa faci? O sa va despartiti pentru ca asa zice zodiacul?
Eu zic ca e o prostie sa crezi in asta.
gemeni cu taur nu se potrivesc. si eu am o prietena in zodia taur de 2 ani de zile
Din pacate nu... Asa spun astrele. Dar nu este numai asta dar am cunoscut si eu multi Raci care s-au combinat cu lei si s-a sfarsit groaznic...ani intregi nu au Mai vorbit. Asa ca Mai bine ramaneti prieteni foarte buni sau numai prieteni!
Bafta!
Eu zic sincer, chestia cu astrele sunt o prostie, chiar credeti ca stelele va decid soarta, daca sunteti compatibili sau nu cu anumite persoane? Nicidecum.
Rac si Leu? Las-o balta. Adica NU.
Uneori merge, alteori nu merge între voi doi. Dar momentele în care merge au un fel ciudat de a se transforma aproape întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, în momente în care nu merge.
Desigur, exista si parti bune si, daca esti dispus sa sacrifici o buna parte din personalitatea ta doar pentru a ramâne cu Leul însorit si stralucitor (guvernat de Soare), poate chiar ai sa faci relatia sa mearga o vreme. Luna reflecta lumina Soarelui, asa ca daca vei sti si vei vrea sa reflectezi personalitatea admirabila a nativului Leu, inima sa larga o sa uite curând capriciile tale omniprezente. Daca ai sa-ti lasi Leul de Foc sa domine relatia, sa fie la cârma, si daca ai sa-l lauzi corespunzator si destul de des, iarasi aveti mari sanse, mai ales daca ai sa-ti mai si stapânesti gelozia si rabufnirile emotionale – nu de alta, dar nu prea pricepe bietul Leu cum sta treaba cu sentimente atât de puternice si de dezlantuite. Problema este : cât timp o sa dureze pâna ai sa obosesti? Sau pâna când ai sa vrei sa redevii tu? FUNDA