Sh eu am 16 an ish am stat cand aveam 15 cu unu de 23 iar ac recent cu i baiat de 24 nu vad care e problema mai ales ca nu sunteti rude. Sa sti ca poate fi o experienta frumoasa sh ai ce invata dac el e mai mare. Merita sa incerci.
Esti prea pustoaica pentru el.
Te sfatuiesc sa vorbesti cu mama si tatal tau.Ei iti vor spune cum e mai bine.
Bună,
În primul rând, diferenţa de vârstă este mult prea mare şi dacă prin absurd vei începe o relaţie cu el, vei vedea că cei nouă ani îşi vor spune în mod instantaneu cuvântul. Gândeşte-te că el are altă mentalitate şi alte aşteptări de la viaţă!
Iar în al doilea rând, fie că tatăl tău e înfiat, fie că nu, teoretic este ilegal.
Aşa că deşi n-o să îţi placă sfatul meu, cel mai indicat este să vă rezumaţi doar la o prietenie.
Baftă!
Nu e chestia de varsta, eu am 20 ea are 30
.e treaba de rude, sorry.nu are cum sa mearga relatia asta,e un incest si mna,nu merge ca ne bate doamne-doamne
Deci,pana la urma o sa va treaca,si la ce diferenta de varsta e intre voi, el o sa gaseasca una mai matura, care arata mai bine si mai...mai si o sa te lase, deci suferinta.parere mea e ca n-are rost sa incercati, da' faceti ce vreti! Succes!
OMFG e mult mai mare...bine da e mai ca decat cum mi s-a intamplat mie am 13 si el 30
)))))doar ca eu nul plac pe el...
))))
1. Diferenta de varsta
2. Chiar daca nu sunteti rude de sange, tot incest se numeste.
Pai daca iti place de el si lui ii place de tine vorbeste cu el! Nu aveti acelasi sange deci va puteti intemeia o familie daca va intelegeti! Spor la treaba si Bafta
Buna este Legala rudenia dintre voi? Dar nu este cam mare pentru tine? nu vreau sa te critic dar e marisor de ani