Eu am 21 de ani, 1. 70 m si 48 kg... e ok?!
Normal ca nu poti sa-ti faci o idee concreta pentru ca depinde de structura osoasa a fiecaruia.
Nu suna ca si cum ai fi prea slaba
probabil arati traznet si strugurii-s prea acrii pentru ceilalti( mai ales daca fetele sunt cele ingrijorate).
Pai e bine
, dar trebuie sa faci ceva sport ☺ orice, Iti trebuie 55 kg, dar nu grasime!
Nu la 17 ani trebuie sa ai 62 de kg...
daca vrei sa te ingresi mananca mai mult si foarte des,
ai sa vezi ca daca, continui asa mai mult timp o sa dea rezultate,
bafta
E super OK daca esti bine proportionata! Tine cont ca o sa mai pui, vrand-nevrand, cateva kg pe tine in urmatorii ani, asa ca o sa ajungi la o greutate ideala!
S-ar putea sa pari slaba si poate pentru ca ai oasele mai subtiri.
Daca ai fi pus o poza la profil, cu tine, sa te vedem din cap pana-n picioare, ai fi primit un sfat. Acum, decat idei.
Daca nu iti este rau sau nu ai probleme de sanantate nu e nici o problema. Ba chiar felicitari! ( Un numar de telefon?
. glumesc
)
Stau linistita. Usor usor o sa te si ingrasi. Poate nici nu-ti vei da seama. Eu am avut 49 de kg si am inaltimea de 1, 68. in 3 luni am ajuns la 65. Mancam cam de 5-6 ori pe zi si mult. Sincer eu nu am observat cand m-am ingrasat dar toata lumea imi spunea asta. Nu-mi venea sa cred. Esti in crestere si de aia se-ntampla asta. Am slabit de la 65 kg la 60 kg si acum iar ma ingras, iar slabesc si tot asa. Depinde de corp. Inca ceva... Cred ca m-a ajutat sa ma ingras ca ajunsesem de la un pachet de tigari la 3 tigari pe zi. Aveam pofta de mancare. Ca sa zic asa mancam ca o vaca. Si acum mananc foarte mult. Te pup.
Din punctul meu de vedere e super ok [sa`r mai putea 2, 3 kg], daca stai sa te gandesti si vedetele au in jur de 50 kg[fotomodelele] mai bine mai slab decat mai gras [nu e bine nici pentru sanatate sa fii gras]
Si colegi mei fAC la fel du-te si manca ca nu vezi ce slaba esti ca te sufla vantu si alte chesti de genu asta
Sincer ma bucur ca is slaba ca am o colega de clasa grasa si are mari probleme de sanatate si nici un baiat nu vrea sa umbre cu ea ca ii grasa
Eu am 17 ani. 1, 57 si 40 de kg...si mie imi zice lunea ca sunt slaba.ca sunt in clasa a 6
. dar ce sa fac decat sa nu pot sa ma leg la sireturi mai bine ca mine
pana la urma de pus pui usor dar de dat jos dai greu
ai timp sa te ingrasi si sa te dezvolti dupa ce te mariti