| unknow a întrebat:

Cine de pe aici mai are un iubit secret de muuulta vreme?!
adica, fara sa stie nici macar cea mai bine prietena care stie totsad, nici maca mama, care stie chiar tot. happy thinking ma gandesc ca ar trebui sa le spun,. nu? eu am tinut secret pana acum. asa am vrut!

5 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Pai secretul este facut pentru a fi dezvaluit smug asa ca ai grija cine iti este prieten/a, ...si daaca ti la el,nu cred ca o sa ti cont de parerea, sfatul lor, daca li se pare dubioasa persoana "secreta"
Sau... daca nu tine inca secretul si il spui pentru mai tarziu sau... poate ca nu o sa il m spui!
succes

| unknow explică:

Nu mi-e rusine! e cel mai tare din liceubatting eyelashes toate fetele il vor! numai ca e refugiul meu secret! si mi-e frica de reactia celorlalti cand le voi spune de cat timp sunt cu el laughing)

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Ti`e rusine cu elshame on you

| RoxXxiIi a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie. big grin
Eu ia.m spus mamei mele...Si acum e mult mai bine.Adica daca ne certam sau asa ma ajuta ii spun ei tot si imi da sfaturi si asa mai departe.Eu zic sa ii spui mamei tale big grin Funda? :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt in situatia ta numai ca ne desparte distanta si lui ii placea de mine dar eu eram f timida si acum ma gandesc app tot timpul la el nu stiu ce se intampla cu mine.