| AliceAnnnnna a întrebat:

Credeti ca ceea ce mi se întâmpla e pedeapsa de la Dumnezeu? Eu de 4 luni fac de 5-6 ori pe luna sex neprotejat și niciodată nu reusesc sa rămân. Am o relație stabilă, m-am mutat. Consider ca este o pedeapsa de la Dumnezeu pentru ca mama in fiecare an aproape face avort și sincer ma înfurie și doare lucrul asta pentru ca stau cu gândul ca altele profita de așa dar minunat batându-și joc și eu tânjesc după o sarcina. Eu nu pot sa concep in 4 luni nimic. Mama e la al 7-lea avort finalizat săptămâna trecută și știe ca mereu am suferit ca sunt singura la părinți. Nu știu dacă chiar e o pedeapsa de la Dumnezeu care se răsfrânge asupra mea, ce sa fac? crying

Răspuns Câştigător
| nebunu_5532 a răspuns:

Eu împreuna cu sotia mea, am încercat la cei doi copii, câte șase luni, pana sa rămână însărcinată. La primul copil ne pierdusem speranța ca va mai rămâne însărcinată. Chiar ajunsesem sa credem ca este o problema cu noi. Dar nu era nici o problema. Pur și simplu s-a întâmplat. Deci nu îți pierde speranța. Si încă ceva...secretul nu este sa o faceți foarte des, cum spunea cineva mai sus. Trebuie sa o faceți normal, la doua zile. Dacă o faci de mai multe ori pe zi, nu vei rămâne însărcinată.

36 răspunsuri:
| lorix a răspuns:

Mai bine mergi si fa un RMN pentru afectiuni cerebrale.
Nici tu nu mai stii cu ce sa minti in intrebarile tale.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Romania e o tara frumoasa pacat ca este locuita de poporul gresit. E o tara de rahat cu o populatie needucata https://www.youtube.com/watch?v=l39A5yB8U1A

| AdelinaC a răspuns:

Cu spovedanie completa si rugaciuni te tii departe de pedepse, ele se vor rasfrange doar asupra mamei tale. Pentru tine e cam devreme sa tragi o concluzie, mai asteapta putin timp, eventual roaga-te Maicii Domnului sa te ajute, vezi ca la manastirea Ghighiu este o icoana care se spune ca ajuta femeile care doresc sa ramana insarcinate. In caz ca nu reusesti, sfatul meu este sa adopti. Poate in felul acesta Dumnezeu te va rasplati ulterior si cu un bebe natural

| AliceAnnnnna explică (pentru AdelinaC):

Am fost la Ghighiu dar nu am știut de acea icoana. Multumesc frumos!

| Bluestar15 a răspuns:

Vorbeste cu parintele Calistrat, gasesti numarul dansului pe pagina sa de Facebook sau mergi la dansul (manastirea Vladiceni, aproape de Iasi) pentru un sfat, vei vedea ca te va ajuta si vei rezolva problema happy

| Sophieka a răspuns:

Consider ca este prea devreme! Asteapta sa termini scolile, sa lucrezi, sa mai treaca cativa ani impreuna cu acest individ sa vezi daca merita sa ai o familie cu el!