| catalinnnna a întrebat:

Credeti ca la 13 ani exista dragoste?

20 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Dragostea nu tine cont de varsta.bine,dar nu sa spui la 11 ani "sunt indragostit/a". asa ma prosteam si eu la 13 ani, spuneam ca sunt indragostita, dar era asa [...], tineam la un baiat si tot insistam pe tema "m-am indragostit de el.si eu tot la 13 ani m-am indragostit prima data, dar nu era o dragoste de-aia, cum vezi in filme, era asa ceva ca de copii.

| Libelle a răspuns:

Normal ca exista... dar nu la toate pustoaicele de 13 ani. Unele sunt asa aeriane si pitzipoance si habar n-au ce e de capul lor...stau cu unul 1 saptamana isi vorbesc cu bah fah, se injura camd se cearta si apoi isi pun statusuri cocalaresti ei se ``mozolesc`` si apoi isi zic pe mess ca se iubesc. Dar nu gandesc. Dragostea nu-i asa.numai a zice ``te iubesc ma``
Astea`s vorbe pe care le zici oricui., Si relatii prostesti, la varsta asta, care nu tin.Numere de telefon da-te peste tot, hi-5-uri, prostii de genul.
Si cazurile celalallte cand iubesti da si gandesti.Ca iubesti degeaba de multe ori, si iubesti pe cineva care nu te iubeste, si simti ca ai face orice pentru el... da de fapt care orice? Ca de fapt nu esti decat o pustoaica de 13 ani cu gandu la dragoste care`si pierde ratiunea si pune scoala pe locul 2
Tot dragoste e...

| Razvan a răspuns:

Mi-am amintit de o carte pe care am citit-o acum 3 ani.Era povestea unui pusti norvegian care la 12 ani s-a indragostit de o strada. M-a uimit in cel mai placut fel posibil felul in care era prezentata strada, exact prin ochii inocenti ai unui copilhee hee

| AnonimA a răspuns:

Buna de ce nu?

Sarbatori fericitekiss

| Ofiintă a răspuns:

Ar exista dar nu la toti pentru ca uniis e indragostesc de un tip apoi incealalta zi de altul la inceputul adolescentei dar sunt si unii care tzin numai la unul La 13 ani cei mai multi sunt zapactzi de dragoste adica nu sunt siguri pe ei.

| Anablondyi a răspuns:

La orice varsta exista incepand de cand te nasti :* cred ca e vb despre relatia ta nu?batting eyelashes pai dragostea pe ntru mama exista, right? happy asa ca si pentru un baiat poate fi de la orice varsta...nu ai cum sa controlezi sentimentele astea sad

| Mo a răspuns:

Depinde de persoana. Fiecare simte in alt mod asa ca nu vad de ce nu ar exista dragoste la 13 ani?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Hai sa fim seriosi! Nu stii ce inseamna dragoste (iubire) la 13 ani! N-ai cum! Pur si simplu!

"Fiecare lucru are un timp al sau si daca nu vine la timpul sau, urmarile sunt neplacute!"

| Morphine21 a răspuns:

Normal!
@sunset. Crezi ca poti sa ii spui inimii:"Stai ma ca am 13 ani!"
rolling on the floor)))

| Ioana_8202 a răspuns:

Fluturasi in stomac, am simtit si eu laughing dar dragoste nu exista cu siguranta!

| bombolinna a răspuns:

Sincer? Nu! E o varsta la care copii nu constientizeaza foarte bine ce e bine, ce e rau sau ce e iubireawinking. Pot sa simta o atractie, o placere dar nu e vorba de dragoste.

| Bii26 a răspuns:

Bună
Dragoste de copil.
Pa, pa

| sunset a răspuns:

Nu cred. Unii nu inteleg dragostea nici la varste mai inaintate.
Dragostea nu e asa de simpla.Mai ales pentru niste pusti de 13 ani, care...\bine ma abtin, nu mai zic nimic.
La 13 ani, e...nu stiu ...nimic(poate niste fluturi, scapati de sub control.)
Pune-ti mana pe o carte, nu pe... altceva. Aveti timp si pentru dragoste cand veti fi mai marilaughing

| JelLy_3370 a răspuns:

Nu exista o varsta anume pentru a spune ca esti indragostyt eu cred ca da...

| Dolllx14 a răspuns:

Da, exista... si pentru astia care zic ca nu exista. poate nu au avut ei parte de asa ceva si zic ca e o prostiewinking. de la 12 ani incepi sa te maturizezi. La 12 ani am avut prima mea relatie. el avea 15 ani. :p Si am stat cu el 7 luni...ca in orice relatie am trecut prin multe. certuri; gelozie; despartiri; impacari.si inca ne iubim love struck el are 16 si eu 13. eu am prieten el are.si inca tinem unul la altul. a fost prmul baiat pe care l`am iubit cu adevarat si dupa care am plans foarte mult.

| Monik_6267 a răspuns:

Buna. Eu cred ca la 13 ani nu exista dragoste, ci doar sentimentul de atasare. La aceasta varsta, majoritatea au un prieten doar din dorinta de a fi la moda si nu din dragoste.
La aceasta varsta, orice sentiment frumos se poate confunda cu dragostea si iti vei da seama de acest lucru cand vei mai creste si vei cunoaste cu adevarat dragostea adevarata.

| Angel0 a răspuns:

Cu siguranta.

| Ilyncutz a răspuns:

Dragostea nu are VARSTA, daca iubesti cu adevarat.la 13 ani nu aparat o dragoste intensa. adica nu aparat o dragoste mare, oricum nu conteaza varsta ca sa placi pe cineva. fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dragostea nu are varsta happy

| Leeevitah a răspuns:

@mihaela30 : sa stii ca nu ai dreptate. de la 12 ani pot spune ca exista dragoste. propria experienta. nu la toti, doar la unii. La cei care au mentalitatea mai dezvoltata si diferita fata de a celorlalti. Deci DA.

Întrebări similare