@GambleR40792, știu că nu este frumos să mă laud, dar eu unul cel puțin în fiecare vară am mers pe litoral, chiar în străinătate în vacanțe de multe ori... nu am spart banii doar pe pariuri, alcool și țigări ca tine.
În 2007, am fost două săptămâni în Elveția, am vizitat Berna și Geneva.
În 2009, am stat 7 zile pe insula Methana, în Grecia.
În 2011, am fost iar o lună, toată luna august 2011 în Lyon, Franța la niște rude de-ale mele care lucrează acolo de peste 15 ani.
În decembrie 2012, mi-am petrecut perioada 20 decembrie 2012 - 4 ianuarie 2013 la Viena.
În 2015, mi-am permis din nou o excursie în Montpellier, oraș aflat lângă Coasta Mediterană.
În 2016, părinții mei au închiriat iar o casă în Montpellier timp de o săptămână.
Iar ultima dată în 2019, am fost din nou în vacanță timp de o săptămână în Montpellier, un oraș superb aflat lângă mare.
Eu unul cu familia mea, am investit banii câștigați din muncă în vacanțe în care tu vei ajunge doar în GTA V City.
Continuă să îți distrugi ficații zilnic cu alcool și țigări, că doar atât valorezi, cât un pachet de țigări.
Doamne mancatiash poola ta, bah baiatule ce ai FUMAT mah prietene, zi-mi si mie sa nu mor prost ) bah tu stii ce ai putut scrie aici >) bah afumatura dreacu tu nu stii sa ajungi din curtea de arges in Timisoara si visezi la vacante prin Berna si Geneva cu 1500 lunar salariu din care te intretii ...crede-ma ca am lacrimi in ochi de cat am ras la ce ai putut scrie prietenash, ma jur ca mi-ai facut SEARA, apropo treci la somn ca maine ai zi grea
Dacă te interesează băi Soare Daniel aka gambler, eu chiar am fost în multe excursii în afara țării cu familia mea.
Am mulți unchi și mătuși în străinătate care de-a lungul anilor m-au invitat la ei dar tu care ești dependent de pariuri, alcool și țigări nu ai de unde știi acest lucru.
Apropo, să zici mersi că nu te-ai trezit cu niște plângeri penale la poliție pentru amenințările primite de mine după ce mi-ai publicat contul de Instagram.
Poliția oricum te are în baza de date după ce m-am dus la secția lor să arăt amenințările primite pe contul meu de Instagram.
P.S.: Domnul polițist cu care am vorbit în legătură cu amenințările tale deja mi-a spus că data viitoare să apelez din nou la el cu drag.
Saddy Saddy Vrei sa fiu sincer cu tine, iti jur cu mana pe inima ca nu te mint, de cand mi l-ai dat efectiv mi-a fost mila si sila sa il dau cuiva si deja ti l-am sters din istoric ca imi virusau laptopul pozele tale, ca la cum arati tu prietene am zis ca o sa ma injure careva, de postat instagramul tau pe Facebook sau ce platforme mai visezi tu aici e clar ca putem vorbi in cazul tau de o persoane cu probleme PSIHICE GRAVE, pe langa aia ca esti nefootut la 30 de ani, legat de jocuri ti-am mai zis nu ai tu anii in fabrica aia care iti rupi mainile pe 15 milioane cate bilete am luat eu din pariuri, nu pot sa iti explic tie fenomenul asta ca esti LIMITAT in 30 de ani tu nici un permis de conducere n-ai cum au toate fetele de la 18 tu atat stie SUBURUL si PIULITA. O singura data intr-o intrebare ti-am postat instagramul si nu a dat nimeni o flegma pe el de curios sa vada cum arati asa ca idee, tu continua cu placa ta de intrebari sunt virgin la 29 si traiesc ca un boschete ca maine poimaine jelesti cand iti vezi intrebarea de la streameri pe YOUTUBE ) ca sigur te impusti dupa, vai si amar de viata ta de sarac, ce sa iti zic mai ma, in seara asta mai beau 5 beri mai joc la aparate 5 milioane si mai fumez 2 pachete de tigari in cinstea ta
Saddy Li s-a facut mila alor tai de tine si pe banii lor saracii au luat un prost dupa ei printr-o vacanta te pomeni acum 4-5 ani mai mare rusinea sa te mai duci in excursii cu parintii la varsta ta, macar chestia asta sa iti dea de gandit dar la cat esti de prost nici nu ma mira, ti-ai facut norma astazi by the way
Saddy Sadio vezi ce inseamna sa tii dusmanie pe mine din 50 de lei am facut in seara asta la pacanele 2500 de ron imi dai mesaj in privat dupa ce dai cerere de oprire ignorare sa iti dau un borcan de monezi in 50 de ron ca la saraci
) nu stiu de ce dar iti multumesc o fi de la injuraturile tale sau blesteme
@gambler, am deja salvate multe mesaje de amenințări primite pe Instagram, stai liniștit că am multe dovezi strânse.
Dar repet, tu ești dependent de pariuri, de ALCOOL care distruge ficatul și ești fumător - lucru ce îți distruge plămânii.
Așa că te las în plata sorții.
Zici de mine că am o viață tristă, dar mi te imaginez pe tine seară de seară.
Te întorci acasă de la serviciu.
Stai cu o hârtie mică în mână numită "bilet de pariuri", în timp ce te îndopi cu alcool și țigări...
Apoi te culci...
Și ziua următoare o iei de la capăt... din nou, aceeași viață tristă pentru tine care se repetă zi de zi: alcool, fumat, pariat etc.
Este ultimul răspuns pe care ți-l mai dau... poți continua așadar să îți distrugi zilnic plămânii cu țigări sau ficatul cu alcool...
Sa se schimbe, sa mearga la sala sau sa se antreneze, sa glumeasca, chiar si un urat daca are muschi devine atractiv si sexos.
Saddy poola verde Eu cu hartiile la pariuri sportive de pe urma carora fac banii tu cu cautatul de intrebari pe problema ta in care sa day copy paste ca esti un retardat prost fara scoala ce munceste pe 1400 de ron cu bonuri de masa si care e tot virgin la 30, cine e ala cu probleme mentale si de ordin psihic de aici du-te in poola mea de agarici frumosul pooli vedeateas spanzurat de terminatul dr, vezi ca sunt dublura contului vai mortisorii tai nici asa sa iti dea de gandit cat de penibil devii sa tot repetii ca esti un virgin prost si retardat prin comentarii barem sa taci din gura sa iti vezi de viata ta stralucita
Saddy Saddy jur sa moara ce am mai scump, esti cel mai retardat om de pe tot site-ul asta, om mai terminat ca tine nu cred ca am vazut cu sute de trolli care exista in el, tot repeti ca un papagal ca esti cum esti vai mama ta, asa si ce vrei sa cersesti mila cuiva pe aici, bolnavule mintal, speri ca o sa te foota una de pe site-ul asta pana la urma! Iti zic asa pe scurt ca o sa recitesti prin intrebari si dai din nou de raspunsuri viseaza la cai verzi pe pereti N-AI AVUT si NICI nu o sa ai FEMEIE in viata ta asa ca sa iti intaresc si mai mult sperantele copilule de 30 de ani
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: