La 14 ani relațiile sunt atât de inocente și frumoase încât tind să cred că tatăl tău e unul din puținii părinți care realizează că acum copiii se maturizează mai repede și că ăsta e cursul normal al vieții lor... de la 14-15-16 deja intră în relații amoroase, au primele decepții, primele petreceri, etc.
Tatăl tău te tachinează ca să afle mai multe despre tine, nu cred că te întreabă cu răutate, pur și simplu vrea să facă și el parte din viața ta, să îți dea un sfat legat de fete, să fiți prieteni.
Fii sincer cu el, pare un tată de gașcă, dispus să te asculte și să te înțeleagă. Baftă!
Sunt fata, am 15 ani, stiu.asa mai face si tata, chiar si mama.Nu pot sa spun ca chiar a glumit. Poate vrea sa arate.sau.sa intre in viata ta mai mult pentru ca si tu sa ii povestesti.un baiat la 14 ani, face multe.nu chiar ca fetele. Daca totusi,tatal tau vorbeste asa,nu cred ca ar avea motiv de ce sa se supere daca ai avea o prietena,cuminte, frumusica, invata bine si chestii
Da mai da cate o gluma si omul ce sa ii faci. Tu spune-i ca mai e timp pana la 18 ani sa te vada ca esti om cu capul pe umeri.
jagoowat întreabă: