| DJSkillzPhiladelphia76ers a întrebat:

Cum arata iubitu/a 'perfect/perfecta' pentru voi? xD

Răspuns Câştigător
| alexaaa a răspuns:

Nu poti face o descriere a prietenului/ei perfect/a. pur si simplu, atunci cand il/o intalnesti, simti ca e pentru tine.doar ca unii se mai inseala.winking. craciun fericit:*!

6 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Frumusetea e in ochi celui care o priveste, in cazul meu nu ar fi deloc legat de partea fizicia, doar de personalitatea, bunatatea si inteligenta persoanei.

| pwp a răspuns:

Ca ian somerhalder love struck

| DJSkillzPhiladelphia76ers explică:

Sincer nu eu nu ma uit dupa frumusete mereu la mine conteaza mintea un om cult e asezat in viata asta e scopul meu xD mersi pentru raspuns

| oneDisturbed a răspuns:

E destul de irelevanta intrebarea, asa cum va fi si raspunsul meu daca il dau. Iti pun doar o intrebare la randul meu... Ai sta cu una care nu leaga 2 cuvinte fara sa faca un dezacord (spre exemplu) dar care arata foarte foarte bine?

| Hedy a răspuns:

Iubitul perfect are un cur sa nu incapa pe colacu de wc pectorali care rup tesatura fina a tricoului harmani pu.la. jucausa ca un iepuras gingas pe o pajiste infloritoare si academica, dintii mai albi decat parul din capul bunicului picioarele parose ca o padure amazoniana in plina vara unghiile netaiate si galbene ca puroiul din urechea celei mai bune bff ale mele fundita::*:*:*?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca nu exista iubit perfect, dar as vrea sa se poarte frumos cu mine si sa ma iubeasca