Nu poti face o descriere a prietenului/ei perfect/a. pur si simplu, atunci cand il/o intalnesti, simti ca e pentru tine.doar ca unii se mai inseala.
. craciun fericit:*!
Frumusetea e in ochi celui care o priveste, in cazul meu nu ar fi deloc legat de partea fizicia, doar de personalitatea, bunatatea si inteligenta persoanei.
Sincer nu eu nu ma uit dupa frumusete mereu la mine conteaza mintea un om cult e asezat in viata asta e scopul meu xD mersi pentru raspuns
E destul de irelevanta intrebarea, asa cum va fi si raspunsul meu daca il dau. Iti pun doar o intrebare la randul meu... Ai sta cu una care nu leaga 2 cuvinte fara sa faca un dezacord (spre exemplu) dar care arata foarte foarte bine?
Iubitul perfect are un cur sa nu incapa pe colacu de wc pectorali care rup tesatura fina a tricoului harmani pu.la. jucausa ca un iepuras gingas pe o pajiste infloritoare si academica, dintii mai albi decat parul din capul bunicului picioarele parose ca o padure amazoniana in plina vara unghiile netaiate si galbene ca puroiul din urechea celei mai bune bff ale mele fundita::*:*:*?
s3xy0girl20 întreabă: