| illegalb0y a întrebat:

Cum e cu chestia asta cu"nu ma pun cu tine, e diferenta prea mare de varsta(5 luni) ca sa nu te pui cu cineva...(baiatu mai mic cu 5 luni)... ce e in capul vostru fetelor?

Răspuns Câştigător
| crysty08 a răspuns:

Omule nai gasit pers potrivata e genu de fata care se uita sa fie cu 3-4 ani mai amre sa aiba masina bununaru plinwinking stai linistit cautati alta prietene

5 răspunsuri:
| BlueHusky a răspuns:

Eu am avut prietena mai mare cu 5 ani decat mine... cred ca e de vina "mentalitatea" si poate nu numai a fetelor... good luck.

| Addicted2Chocolate a răspuns:

Lol,nu toate fetele-s asa laughing. Cel putin eu nu sunt.
Oricum nu cred ca e vorba de varsta, cat e vorba ca nu o atrage baiatul respectiv si n-are alta scuza sa-i spuna, ori aceasta doreste sa se "laude"ca iese cu un tip mai mare cu 2-3 ani decat ea.thinking Cam asta se intampla in majoritatea cazurilor. rolling eyes

Răspuns utilizator avertizat
| ιяιηυк a răspuns:

Asa fac unele fetestraight face.isi dau "fite"straight face sau cel putin isi gasesc o scuza ca sa nu-ti spuna ca nu te plac sau asa ceva.Sau pur si simplu le este rusine sa iasa cu tinehee hee

| ancutza_2191 a răspuns:

Eu am umblat cu un baiat mai mic cu 3 ani decat mine... eram intr-a sapteahee hee... deci nu sunt ca "fetele" de care vorbesti ulaughing, nu toate fetele sunt la felwinking