| Masonul23 a întrebat:

Cum fac o fata sa ma placa? E o fata care a fost cu mine i. n clasa ( acum am trecut la liceu ) dar noi ie, s.im mai mult. i afara ( s. i iese s. i ea ) eu o plac foarte mult, cam de o luna s. i nu ia. m zis nimic, dar ea a auzit ni.st.e zvonuri cum ca o plac s, i acum ca.te.va zile mi-a zis da.ca o plac ( de fapt ma i. n, rea, bat da.ca o iubesc :X ) s, i ia, m zis... S, i mi-a zis ca nu vrea sa ai.ba o relat.ie cu mine pentru ca suntem prieteni prea buni s, i nu vrea ca poate nu ne vom mai i. n. te. lege s, i sa ne de.s.part.im, pentru ca suntem prieteni prea buni s, i vrea sa fim doar prieteni. Cum pot sa o fac sa ma placa? ( asta i. n caz ca nu ma place )

Răspuns Câştigător
| EndOfJoke a răspuns:

Frate este foarte simplu.Cu o fata trebuie sa fii direct. Daca ti-a zis ca vrea sa fiti doar prieteni si chestii din astea fii sigur ca simte ceva pentru tine.Fii direct du-te la ea si zii, dar fi sigur ca nu o sa vrea, ca.asa sunt fetele dar ai incredere.Continua sa ii spui vorbe dulci si din astea si sigur e a ta.Fa numai ceea ce simti asta e important.Bafta la agatat

0 răspunsuri: