| kala92736363 a întrebat:

Cum îți dai seama ca un băiat te place?

3 răspunsuri:
| vysualstudio a răspuns:

Limbajul corpului, cum se comporta cu tine, dar mai e si cazul in care ai marturii din partea prietenilor tai care sunt prieteni cu baiatul respectiv si le-a spus acestora ce considera despre tine

| Kiran a răspuns:

Nu vei stii niciodata daca un om chiar te iubeste sau daca mimeaza asta. Unii oameni ar spune ca totul sta in detalii, cum se comporta in preajma ta, cum te priveste, despre ce vorbiti, daca iti face insinuari sau vrea sa petreceti timp mult impreuna, dar lucrurile astea le poate face oricine atat timp cat are un interes, aici incluzand pe langa placut si doar sexul.

Daca e pana in 20 inca este usor imatur, deci nu va stii exact cum se manifesta o iubire cum o cunoastem din povestile de tipul Romeo si Jullieta. Daca este peste 20 si a avut cateva relatii, o sa faca totul din experienta si din lucrurile observate la alte relatii ce considera ca l-ar ajuta personal.
Personal as cauta raspunsul in trecut daca chiar vrei sa fii sigura si totodata comporta-te rece cu el. Cred cu tarie ca odata ce ii scoti armele impotriva lui o perioda vei vedea daca te vrea cu adevarat sau doar cauta temporar pe cineva.
(daca te iubeste, va stii cine esti cu adevarat, cine iti sunt prieteni, relatia cu familia, modul tau de a te comporta, relatii trecute, totul atat timp cat l-ai permis sa fie usor de gasit.)

Da, vor exista persoane ce vor recomanda sa vorbiti la un date si sa petreceti timp. Bah, orice om cu o capacitate de adaptare poate sa se comporte frumos si sa spuna ceea ce vrei sa auzi atat timp cat considera ca prezinti interes, dar cei ce te iubesc te vor idealiza, vor sa afle mai multe despre tine fara ca tu sa afle si da, ar putea fi un punct slab asta pentru ca ti-ar cunoaste o parte din viata, dar e mai bine sa munceasca decat sa sufle 2-3 cuvinte si cateva intalniri nu?
Ma bazez pe faptul ca, daca iti cumperi ceva, tindem sa avem grija mai multa de acel bun. Evident, pana apare altceva mai bun, insa vad sanse mai mari decat sa accepti o relatie cu un om dupa 1 an de apropiere si 10 iesiri impreuna.
(sunt multe zone gri in ceea ce am zis mai sus si consta in o explicatie mai bogata, insa sper eu ca oricine va intelege la ce am dorit sa fac referire)

| 9PM a răspuns:

Te privește insistent pe ascuns

Întrebări similare