In primul rand,vei realiza asta abia cand veti avea o relatie stabila. Apoi, din comportamentul lui, iti vei da seama.
Faptul ca te cauta,te complimenteaza,vorbeste frumos,e galant,te respecta,iti spune ca tine la tine,te ajuta in ce ai nevoie,te asculta,are rabdare cu tine,iti impartaseste sentimentele si trairile proprii,se uita cu niste ochii stralucitori de indragostit mai mereu cand te vede; te protejeaza, e atent la nevoile tale, etc.
Sunt sute de semne, dar respectul si afectiunea sunt cele mai importante la inceput!
Daca este sentimentalist de treaba, nu-l baga in seama ignora-l 3 zile daca in astea 3 zile te cauta ca un disperat si trimite multe mesaje te opresti din ignorat si il bagi i nseama ii spui ca ai avut trebuie nu stiu ce bla bla asta daca este "good boy" daca este mai "bad boy" atunci nu prea ai ce face ca iti va da indiferenta si ciu ciu daca te iubeste adica da va reactiona dar pnm... asta doar creste sansele sa te iubeasca nu inseamna ca e gata te iubeste, pune-l in situati mai dificile sa vezi daca sare pentru tine sa te ajute
!
Am citit intrebari de genu asta de 20 de ori
Pai :
- Stii mass'urile alea cu cine te iubeste iti va da buzz? el iti da
- Iti face complimente
- Cnd te intalnesti cu el pe strada iti zambeste si vrea sa stai de vorba cu el cat mai mult
-Daca la adv sau provocare o prietena de a ta cu care jucati, in fne, ii da provocare sa te sarute el vrea
-te intreaba de multe ori pe zi :cf? .
- daca pe mess voi 2 vorbiti si tu nu mai stii ce sa ii mai zici el o sa te intrebe cf acum?
Nu mai stiu Mult succes cu baietii :*
Michaela89 întreabă: