Heey, spune-i pur si simplu. Dar sa fiti singuri si la momentul oportun. Daca te refuza, nu ar trebui sa va distantati ..adica nu e capat de drum. Si chiar nu ai nimic de pierdut, asa ca spune-i ce simti. Si. bafta! :*
Salut, cand mai iesi in parc cu ea spune-i ca iti place de ea, daca te refuza gandeste-te ca mai sunt fete pe lume nu e ultima, si daca zice da sa nu incepi sa dansezi Gangnam Style ca o speri, ok? spune-i frumos si usor ca iti place de ea, si chiar daca te refuza sa nu incepi sa plangi, pentru ca o sa ii dai un motiv serios sa nu te vrea, insista de 2-3 ori si poate zice da. Sper ca te-am ajutat, bafta pa!
Cand iesiti mai bine propune-i o activitate.un parc de distractii, datul cu rolele..nu stiu ceva la care sa fie si distractiv in orice caz nu film nu cred ca e cam potrivit si asa poti deschide subiectul ca esti atras de ea de cand ai vazut-o prima oara sau dac anul la un incident o saruti adica o iei prin surprindere si gata dac ao sa zica k ceva nu-i ok inseamna ca n-are rost intrebarea...si inainte de toate astea fii sigur ca va cunoasteti cat de cat fetelor le ia ceva timp pana isi dau seama ce fel de persoana esti
Sa sti ca ti-ai intalnit fratele geaman chiar daca asta este doar o mica parte din viata mea!
Deci si eu cand veneam de la scoala spre casa ma insoteau un grup de prieteni printre care si o fata care o simpatizam si na am tot auzit expresii de genu ''doar nu e sfarsitu lumii'' si na intr-o zi am intrebato si a cam ezitat, dar raspunsul a fost nu!>(
Si nu a fost sfarsitu lumii inca suntem prieteni si vorbim in fiecare seara.
Viata continua trebuie sa treci peste obstacole si sa te obisnuiesti si cu anumite esecuri!
Si pe mine m-a refuzat, si la fel iesim in fiecare seara.Dar fiecare cu viata lui, dar tot imi place mult de ea...Asta e, viata continua,, cum ziceai si tu
Amaliaaaalala întreabă: