Pai, iti zic cum i-am zis eu unui baiat ca-l plac.
deci incepe cu niste complimente, mai bine stii ce, da-mi id-ul tau si cand intra ma anunti si te ajut eu sa ii zici
add o_adriana_t iti fac eu o conversatie de o ia cu transpiratii
Nu imi pari prea timid.Fii ''barbat'' si spune-i in fata fetei.Pe mess e chiar banal sa-i spui cuiva ca o placi.Alege calea cea mai simpla.Lasa la o parte timiditatea ca in viata nu te ajuta!
Hai sa te cunosc si eu.
Cu ajutorul tastaturi uite te ajut eu "draga mea stii m-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca inimi mele ii place de tine Te iubesc" hai ca nu e greu
)
Indiferent de varsta poti sa-i zici orice dar trebuie sa ai putin curaj.
Numai cand crezi ca esti pregatit spune-i si ai grija sa nu o faci lata.Mai asteapta un timp si apoi cand esti pregatit spune-i si cu atata romantism incat sa ii ajunga sangele in obraji
Buna!:* pai... baietii timizi sunt simpatici in felul lor... dar ar trebui sa ii spui direct ce simti pentru ea
Daca faci asta, fata va fi impresionata de sinceritatea ta si iti cresc sansele
Succes!
Simplu si usor.Fi barbat, du-te la ea ia-o in brate si sarut-o(in ziua de azi nu trebuie sa mai intreb daca vrea sa fie cu tine ci sa te duci la ea sa o saruti iar raspunsul va fi printrun sarut daca e da daca nu prin nimic)
Unii zic texte de genul "Te Iubesc Ce simplu
) chiar as vrea sa fie atat de simplu![]()
Buna,
pai ii spui cam asa : '' buna, stii chiar am incercat sa imi fac curaj sa iti spun ca am anumite sentimente fata de tine, si as dori sa stiu daca si tu simti acelasi lucru. Din curiozitate? pe acea fata o cheama maria? si pe tine radu?
doar din curiozitate? ![]()
ca daca asa va cheama pot sa va ajut maxim
; x; x; x pup, sa ma tii la curent cu tot
Uite asta ar trebui să scrii:
"Bună. Te plac."
Pur şi simplu! Dacă nu încerci n-ai de unde să ştii dacă şi ea te place. Încearcă! Fii tupeist! Învăţătoarea mea mi-a zis că numai cei tupeişti câştigă în viaţă. Iar cei timizi, vor pierde mereu dacă nu se vor face tupeişti! Încă odată îţi spun, ÎNCEARCĂ! Sper ca acea fată să te placă şi ea :* :* :*
Sunt fata si eu i-am spus unui baiat.si eu sunt timida.gandeste-te ca esti pe mess, nu o vezi doar scrii.incearca cand e offline. daca e online ii spui fara s-o saluti direct:imi place mult de tine.pa."si apoi iesi sa stai pe invizibil. funda?
Pai, simplu:sal, cf?; bine u? eu ma uitam la niste filmulete de dragoste si ma gandeam la tine.nu stiu cum sa-tio spun dar eu te plac mult:*
Buna. Totusi la varsta ta nu te complica sa-i spui unei fete ca o iubesti. Spune-i ca e draguta sau ca iti place de ea. Dar cea mai frumoasa declaratie de dragoste ramane totusi un simplu "Te iubesc". Poti sa ii dai si un trandafir...si cu asta o dai gata!
anonim_4396 întreabă: