Te-ai hotarat bine, nu il mai cauta! Nu te grabi, stai linistita si asteapta sa vezi ce are el de gand in continuare. Asa vei putea sa-ti dai seama daca chiar te iubeste sau sunt doar vorbe! Daca i-ai spus ce anume te deranjeaza si nu iti place si acum esti indiferenta ai facut foarte bine. Ar trebui sa o pataseasca pe prietena lui daca te iubeste. Nu le poate avea pe amandoua. Oricum eu iti urez succes ca meriti un baiat numai al tau
Nu ai cum sa-l innebunesti, omul e sanatos, banuiesc. N-ai ce face in aceasta privinta, fi indiferenta, daca te iubeste te va cauta de baunavoie, fara vreun impuls de-al tau. Voi confundati iubirea (un sentiment mult prea puternic si durabil) cu atractia fizica si obisnuinta ( lucruri colaterale, superficiale, obtuze.)
Nu stiu ce sa zic dar cred ca cel mai bine ar fi sa fii indiferenta. Daca lui ii este de tine, te va cauta.
Sa nu te grabesti. Lasa timpul sa rezolve mai multe si inceraca sa inveti din chestia asta. Altfel, daca nu inveti, maine ai sa fii in locul orietenei lui. Si altceva. In orice imprejurare, fii om.
Parerea mea ar fi sa -l lasi sa fie fericit cu prietena lui ca poate ea sufera din cauza asta.gandeste-te si la altii, nu mai fii asa egoista.De astea ca voi tara e plina! Fiecare om si-o face cu mana lui, crezi ca o sa fii fericita cu el daca o lasa pe ea? Fii sigura ca el nu se va schimba niciodata, daca o sa fie cu tine acum, mai tarziu tu o sa fii in postura prietenei lui, o sa-ti faca si tie la fel! Am vazut multe cazuri d-astea la viata mea, asa sunt baietii, niste cuceritori innascuti, fara limite, fara scrupule, mincinosi, prefacuti, Tu crezi ca daca-ti spune cateva linguseli sunt si adevarate? Mai intai intreba-te de ce nu-si lasa prietena si o sa-ti dai singura un raspuns.
Totusi din cand in cand cauta-l si tu pe motive marunte, un film, o carte sa vada ca si pe tine te intereseaza persoana lui
chiar arunca pastila ca vechiul tau prieten te cauta si tu nu sti ce sa faci
Pai el are prietena. iti zic eu nu merge din propria experientsa. iti doar faci iluzi
sau poate el te face sa crezi lucru asta dar sa stii nu isi va parasi prietena pentru tine
asa am crezut si eu dar
nici o sansa. nu stiu ce sa zic nu prea cunosc problema indeajuns pentru ati spune un raspuns concret. Fa ce. ti spune inima
e cel mai bine asa! cum crezi ca e mai bine pentru tine gandestet prima data la tine si apoi la restul!