Deci tu te-ai "pupat" cu unu,dintr-o ambiție,ca să vadă și el cum e,pentru că și el ți-a greșit ție odată,în trecut?(asta cu "să vadă și el cum e",am învățat-o tot aici pe TPU,de la o colegă de-a ta); cam greu s-o mai repari! pentru că și el poa* să fie la fel de "ambițios" ca și tine,și atunci nu prea mai ai ce să-i faci? eu am zis să-ți răspund pentru că mi-am luat-o și eu când eram fix de anii tăi,și când mă iubeam cu o fata care învăța la un liceu în alt oraș,stătea la internatul școlii,și ne vedeam,deci,doar pe timpul vacanței; și m-am dus odată(pe scurt-îți zic) acolo,ca sa-i spun și eu "la mulți ani",pentru că era ziua ei,și,evident,că nu m-am "anunțat" c-am zis să-i fac și eu o surpriză; numai că mi-a făcut ea mie...una; cum colegele ei mi-a zis că nu-i în cămin,"pentru că are treabă în oraș",eu m-am pus frumos s-o aștept,cu floare-n mână,pe undeva pe la poarta liceului; și după o oră-așa,a apărut ea; cu unu; care și ăla,se vedea,că știa de ziua ei,pentru că tocmai ce-i luase și el flori; ea m-a văzut,și s-a cam fâstâcit un pic,dar a rămas tare și și-a luat rămas bun de la ăsta de-o conducea,deci "acasă"; el,cum n-avea de unde ști că stau și eu la rând pe acolo,ca să-mi prezint,la fel, omagiile,s-a apucat s-o "pwpe" de "la revedere"; in fine,a plecat omu,eu i-am dat fetei,nu?, floarea - că d-aia venisem,apoi am plecat și eu,dar fără s-o mai pup,ca-m zis să nu se aglomereze fata; când a venit în vacanță,n-am prea mai vrut s-o văd,mai ales că m-am cam "ambiționat" și eu,și am început să mă întâlnesc cu una care mă iubea de ceva vreme,dar eu, cum fusesem cu ailalta,o pusesem pe săraca fată s-aștepte; cam asta-i povestea,iar dacă voi,fetelor de la "sanitar" Suceava, de prin anii 91, sunteți pe fază,să știți că erați toate niște bunăciuni! atunci am plecat mai pe grabă la tren,și n-am mai avut timp să vă transmit asta! ok; deci draga mea...e nasol când te pupi cu altu,și s-ar putea să se cam termine nasol și povestea ta; s-ar putea-da* nu se știe sigur; vezi și tu ce faci, iar dacă e să fie ca mine-îmi pare rău, c-am văzut că nu ești fată rea! și sper s-o scoți la capăt! baftă!
Cand e vb de ei, neaga totul sau mai mult gasesc scuza.eu sunt baiat, tu fata.Stii ceva,si eu am patit-o si eu tot asa i-am facut,a iesit el cu o zdreanta, am iesit si eu cu altu ca sa-i demonstrez ca nu asa se procedeaza daca esti cu capu pe umeri, stateam de 1 an si a doua zi deja il vad cu fosta lui gagica intr-un loc retras se imbratisau.Pai stai asa ca nu e asa.Am fost f afectata, si urmatoarea zi am iesit cu un baiat de pe mess la un suc.EEEE,pana aici! Apare el,ma vede,nu-i dau niciun semn o saptamana,schimb poza de la avatar si il las sa-si dea seama ca el a facut primul pasul gresit(cu toate ca il iubeam enorm si-abia ma abtineam sa nu-l caut,faceam altceva,ieseam cu fetele,ma distram, gaseam alta ocupatie). Vreau sa spun ca si-a dat seama ca a gresit, am vazut ca a suferit enorm cand m-a vazut cu altu si si-a dat seama ca nu am meritat sa-mi greseasca.PS:suntem si acum impreuna, avem 4 ani si de-atunci s-a mai schimbat pentru ca i-am zis ca fiecare greseala pe care o face se plateste(cu toate ca in casa el are mai multa autoritate)Fetelor,nu trebuie sa ne lasam injosite de baieti, mai ales apoi tot pe noi sa dam vina.A fost vina lui de nesimtit ce a fost ca s-a pupat cu aia, lasa-l sa-si dea seama ca el a gresit primul.Si inca ceva.nu-i arata ca-ti pasa,fi indiferenta, asta omoara pe orice baiat! Ai sa vezi ca daca intr-adevar te iubeste o sa treaca si el peste ce ai facut tu si o sa se intoarca la tine, asa cum tu deja ai facut(ai trecut f usor peste ce a facut el)Success
Din pacate nu va mai fi ca inainte. Experientele va transforma in a fi mai puternici sau invers, Cunosc un cuplu in care ea s-a culcat cu altul iar el cu alta, Dupa cateva lui de certuri si suferinte s-au unit si au devenit mai puternici, Dupa care si-au deschis o afacere care le permite sa mearga oriunde pe glob si le asigura un viitor mai bun. N-ai sa poti schimba niciodata trecutul, insa il poti folosi pentru a face un prezent si viitor mai frumos, Success