anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-mi fac rost de o prietena? Nu mai stiu ce sa fac tongue nu sunt genul care se da la fete sau genul care flirteaza sad Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Inteleg cat de greu ti-a fost si sa postezi intrebarea ta aici,ca sa te exprimi in felul asta...
Probabil,in jurul tau vezi mereu perechi,probabil toti prietenii tai au iubite, merg la intalniri si nu mai sunt atat de disponibili si ai inceput sa intelegi ca e ceva cu fetele astea, ca e cazul sa-ti faci si tu o prietena...numai ca nu prea stii cum se face lucrul asta!
Daca am apreciat corect pana aici,continua sa citesti.
Trebuie sa intelegi ca si fetele sunt tot oameni,rad,plang,mananca si dorm!
Incepe prin a te uita atent in jurul tau,incepe sa le VEZI,ca sa intelegi ca o fata e mai draguta decat cealalta si una din ele chiar ti-e simpatica!
Si,pe urma,nu ai decat sa-i dai mai multa atentie decat celorlalte! Incepi s-o privesti mai mult,sa-i vorbesti,sa o intrebi tot felul,sa-i ceri ID,telefon,facebook etc.,sa glumesti cu ea,s-o chemi la plimbare,la alergat,la inghetata,la film,la vreo sarbatoare a orasului,oriunde!
Mare grija sa nu aiba prieten si sa nu pari prea insistent! Daca vede ca nu prea iti pasa,se va incapatana singura sa fie cu tine...e psihologie inversa!
Nu baga in seama amanunte,nu te lega de orice cuvintel,fii placut, amabil, glumet (nu mascarici) si iti vei "face rost" de o prietena!
Bafta maxima!

7 răspunsuri:
| EuOO a răspuns:

Întrebarea ta e echivalentă cu "cum pot să-mi iau un calculator nou?" Fetele nu sunt obiecte. Consider că dacă vrei să ai o prietenă, trebuie s-o placi sau să simţi o anumită simpatie pentru ea. Dacă stai cu ea doar de dragul de a avea prietenă, nu te băga...

| Gabriel1 a răspuns:

100 euro bucata, toate la varsta a 4-a.happy

| diulia a răspuns:

De ce vrei neaparat o prietena?

| cornelut a răspuns:

Nu-i Asa greu te duci la o fata si ii spui ca o placi si vezi ce reactie are happy

| MaRyN13 a răspuns:

Eeeeee baiete, daca nu esti genul care se da la fete greu iti faci rost de o gagicahee hee... Pot sa te ajut cu un sfat. Nu fi impreuna cu o fata care nu o iubesti doar de dragul ca te vede lumea.

| andreicristian1007 a răspuns:

Si eu am fost in situatia asta si nu e deloc usor....trebuie sa fi cat mai amabil posibil si de obicei vin ele la tine.

| Antal_Alexandru_Felician_Antalalexandru_1992 a răspuns:

Eu nu te pot ajuta pentru ca nici eu nu am mie imi trebuie o prietena pentru ca sunt singur