| VrRos49 a întrebat:

Cum să scap de gândul că voi fi virgin toată viața?
Luna asta fac 20 ani și nu am avut niciodată o prietenă cu care sa vorbesc măcar...chiar nu aștept ziua în care voi face 20 ani, chiar ma tem de ziua mea de naștere că va mai trece un an pierdut aiurea în care nu am reușit sa îmi fac o iubita și nu am reușit. Eu mi-am pierdut anii ăia magici în care trebuia sa ma îndrăgostesc și nu cred ca o sa simt niciodată acest sentiment sau fluturi în stomac.
Am frica de fiecare dată când aș vrea sa ma bag în seama cu o fata că nu am cuvinte ce să vorbesc și am ezitat de fiecare dată deșii am văzut multe fete frumoase.Imi e ciudă că doar noi băieții trebuie să băgăm în seama o fată, deși suntem mai sensibili decât fetele.

Răspuns Câştigător
| ShadowBlitzE a răspuns:

Motivul pentru care fetele nu se bagă în seamă cu tine e, probabil, pentru că nu frecventezi locurile care trebuie

33 răspunsuri:
| LonelyGuy07 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Oricum la persoane de genul nu vor tine, o vor lua in proportie de 75% razna complet in timp, imi dau seama ca nu e foarte placut sa iesi prin pauze la scoala si sa vezi limbi luate in gura si imbratisari e de intiparit in minte pentru toate sa n-ai parte de asa ceva, dar ce sa faci viata nu e roz pentru toti, trebuie sa existe o diferenta in tot si toate

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Daca n-au un viciu, o placere, care sa ii indeparteze de fete in general slabe sanse sa duca o viata de celibatari, cel putin asa a functionat la mine gasindu-mi refugiul in jocuri de noroc de mai bine de 10 ani adica fix cand am iesit din scoala si cu toate ca si eu mai am momente cand imi vine sa turbez efectiv sa fac un exces de furie in fata alor mei sa imi expun frustrarile vizavi de ce ma doare am renuntat si la lucrul asta ca nu imi aduce nimic pozitiv! eu il inteleg perfect pe el, ai iesit din sfera aia unde e pzd pe metru patrat, n-ai anturaj dupa, unde sa mai abordezi te pui in centrul orasului sa te calce ele in picioare, e foarte incurcata treaba, in general femeile sunt ele complicate greu de inteles, multe au tendinta sa devina curve online, fete de casa care au un viitor sau asa alea sunt ca la 6 din 49, asa a fost dintotdeauna barbatul sa fie ala care trebuie sa munceasca de 100 de ori pentru a obtine un lucru in timp ce femeia deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu am simtit fluturi in stomac niciodata, nu am facut sex pana la 19 ani si asta e. Am avut parteneri, dar si partenere, insa niciodata fluturi in stomac. Si ti se pare ca am ceva sau ca plang? Asa e, unii oameni simt fluturi, altii ba. SI nu uita ca ce nu traiesti la timp nu mai traiesti niciodata. Si tot ce poti face este sa accepti. Legat de problema ta, as avea urmatoare recomandari: incearca cu o prostituata, fa ti tinder, inceraca fleshlight ul. Pe rand sa le faci laughing Nu conteaza asa tare ordinea.