Cum adica logodnica? Ceea ce ai tu, poate fi numita cunostinta. Avand in vedere ca nu ai locuit cu ea macar un an, nu prea te vezi cu ea, si nu ai facut nimic intim cu ea, nu poate fi numita logodnica.
Daca vrei un sfat care chiar te va ajuta foarte mult, nu, extrem de mult chiar. Iti recomand sa faci urmatorii pasi:
1. Viziteaza regulat un psihoterapeut ( unul foarte bun )
2. Investeste in tine. Adica, sa faci niste cursuri, sa-ti gasesti un hobby, sa practici un sport, sa-ti formezi o cariera mult dorita, sa-ti cauti un scop concret pentru care sa muncesti.
3. Cat timp faci primele doua, cand simti nevoile respective, da o laba, revino-ti si munceste in continuare la viata ta. Uita de gandul de a cauta neaparat gagica sau prietena la modul romantic. Pentru ca e clar ca nu esti inca pregatit pentru asta. Si cu cat te chinui mai tare sa faci ceva pentru care nu esti pregatit, cu atat te vei afunda mai mult in disperare si in tristete.
4. Invata sa te distrezi si sa te simti bine in felul tau, pe cont propriu, sau cu amicii, daca ai.
Am fost in papucii tai si stiu cum te simti. Stiu cum este sa mergi pe strada si sa vezi cupluri tinandu-se de mana, iar tu sa fi trist ca esti singur. Stiu cum este sa fi inconjurat de oameni care au evoluat fata de tine, iar tu sa fi singurul care nu a reusit inca. Iti inteleg perfect disperarea si frustrarea, pentru ca am fost si eu candva si nu de mult, in locul tau.
Ba chiar am avut perioade cand ma intrebam, care o fi scopul meu pe acest pamant.
Asa ca am nceput sa fac pasii de mai sus. Am facut cursuri, postliceala, si acum facultate. Cand am inceput facultatea, intr-o perioada mai confuza, m-am dus la un psihoterapeut ( cel mai bun din oras ), unde m-am deschis complet si am clarificat unele lucruri foarte importante, fara de care nu puteam merge inainte. Si anume:
1. Suntem datori sa ii intelegem pe cei din jurul nostru si sa ne intelegem si pe noi. Sa ne stim punctele tari si sa profitam de ele, si punctele slabe, sa le remediem.
2. Un comportament asertiv, este terapie pentru minte si corp. Cauta pe net despre asertivitate si vezi ce anume faci gresit in prezent.
3. Nu alerga direct dupa rezultate. Alearga catre munca si efort. Adica, banii, femeile si atributele valoroase pe care le vezi tu, sunt rezultatul unei vieti muncite si fericite, nu vice versa.
Nu alerga dupa femei pentru a fi fericit. Este cea mai mare greseala pe care o poti face. Pentru ca femeia vine ea la tine cand vede ca tu esti fericit si implinit de unul singur. Nu vine la cei posomorati si disperati.
Mi-au trebuit 22 de ani sa aflu toate astea. Traiesc viata pe care mi-am dorit-o de mic, abia de la 24 de ani. Acum am aproape 27 de ani si inca muncesc pentru un viitor si mai bun de atat. Cheia catre fericire nu sunt femeile, banii si figurile. Ele sunt doar un bonus, un rezultat care apare dupa munca, disciplina, perseverenta si claritate mintala.
Omului ii trebuie un scop pentru care sa munceasca. Munca, disciplina si educatia sunt singurele valori dupa care trebuie sa alergi. Doar asa vei fi profund multumit de viata ta.
Bine ca aici sti sa raspunzi frumos, dar la femei arunci cu balamuc si isterie.
Cine nu e disous sa isi asume resposabilitatea unei familii, din perspectiva Creatorului nu merita sa aiba parte de sex
Omule pentru sex gratis trebuie sa fii frumos, înalt, fetele devin tot mai materialiste, tu ai putea să îți cumperi un masturbator vaginal și ocupați timpul cu ceva
"vreau și eu să fac dragoste...dar nu găsesc nicio fată dispusă"
După ce că te autonumești trist și disperat, pentru lămurirea noastră a tuturor: ești urât foc sau ai vreun handicap sau sărac lipit asfaltului sau?
Am și un handicap fizic și sunt și urât. Sărac nu sunt, din fericire, dar nici putred de bogat.
„ești urât foc sau ai vreun handicap sau sărac lipit asfaltului sau?" măcar am facultate dacă asta contează.
Precis o să găsești pe cineva care ți-e asemenea. Baftă!
Mulțumesc!
Ce cauti tu nu exista. E titlul unui film, nu confunda viata cu filmul. Care ar fi beneficiile pentru fata? Exact, vezi ca stii, zero. Pretentia ta de a folosi corpul altui om fara sa ii dai nimic este obscena. Nu te teme de boli, nu vei avea ocazia sa iei nici o boala; femeile se cuceresc nu se milogesc, proasta ar fi orice femeie sa se culce cu tine, fie ea cuminte sau usoara, fie ca o vrea relatie sau sa cedeze unui barbat care merita asta.
Fata are și ea parte de săruturi, apreciere, iubire și dragoste, nu sunt chiar de lepădat aceste lucruri.
Astea sunt egale cu zero pentru orice femeie. Apreciere pentru ce? Nu aprecieaza nimeni sincer o femeie pentru ca ii cedeaza degeaba, dimpotriva. Femeii ii plac sarutarile doar in anumite conditii, nu ai sa vezi niciodata o femeie sa se sarute cu un barbat pentru sarutari in sine. Iubirea si dragostea se manifesta in relatii. Bine, sunt si femei care nu urmaresc relatii, mai bine zis nu cu toti barbatii cu care se culca, dar acestea automat nu umbla nici dupa iubire si dragoste. Da, pentru o femeie ce ii propui tu la schimb sunt lucruri de lepadat.
Sunt și femei care acceptă prietenia cu beneficii.
Nu sunt. E un personaj de film, dar femei reale nu sunt. Uita-te atent la un caz care ti se pare tie ca ar fi prietenie cu beneficii, si vei constata ca este altceva. Femeia nu are nevoie de sex in sine. Ii cade bine sexul cu barbatul iubit, cu sotul, cu un barbat care a stiut sa o cucereasca, cu un barbat pe care il admira, dar decat sex in schimbul sexului, prefera sa nu faca sex de loc.
Pot să fac fetele să mă admire, nu este doar sex în schimbul sexului, ca la prostituate, nu asta vreau.
Cu prostituatele este sex in schimbul banilor, nu sex in schimbul sexului. Iar daca te admira, intr-un anumit fel, nu mai e nevoie de altceva, asta ar fi cucerire, nu prietenie cu beneficii. Si tocmai asta este ceea ce tu vrei sa eviti, etapa pe care vrei sa o sari.
Vreau o relație neserioasă.
Sunt femei care nu urmaresc relatii de durata. Women with the mores of men. Dar au totusi un punct comun cu celelalte femei: Trebuie sa le cuceresti, ca sa te culci cu ele. Cucereste una din ele.
Da, de cucerit trebuie să le cuceresc. Prietenia cu beneficii nu implică așa mult atașament ca într-o relație normală.
anonim_4396 întreabă: