Deci nu l-ai avut? Hm...cum poti scapa? E un singur mod de a alfa, si de a scapa totodata! Fa-o!
Te duci la cineva disponibil si ii spui asa :,, Mi-e frica sa fac asta, asa ca te rog sa ma obligi "Si dupa asta vei vedea ca o poti face oricand :*
De ce teama cand iubesti? Este de fapt cea mai frumoasa exteriorizare a sentimentului, nu esti penibil, nu rade nimeni oricat de stangace ai fi! Aaaa... poate tu vei zambi peste ani!
Nu scapi, până în momentul în care are loc acel sărut.Ţi-o spun din proprie experienţă.
Îţi pot spune, în schimb, că o să fie bine.Chiar dacă pare foarte dificil să săruţi, nu e deloc.Toate mişcările pe care trebuie să le faci, vor veni de la sine, pe moment, chiar dacă sună ''wowwwwww''.
O să te convingi de acest lucru.
Succes.
De obicei vine de la sine cand vei fi in acel moment poate nici nu va depinde de tine si nu e chiar asa greu
Hmm
si eu eram la fel
si sunt la fel si acum chiar daca am avut deja primul sarut...
mereu simt niste fiori inainte de a saruta...
ori cum stai linistita, tu doar inchide, bagai lumba in gura si savureaza momentul ![]()
![]()
nu trebuie sa iti fie frica ca nu o sa ii placa
sau ca nu te vei descurca... fiecare saruta in felul sau, iar daca nu ii place sa fie sanatos ![]()
tu treebuie doar sa saburezi momentul
Nu stiu daca esti fata. Eu sunt baiat si te sfatuiesc daca esti fata sa iti iei un iubit mult mai mare ca tine. El v-a sti cum sa sarute si lasa-l pe el sa te sarute primul. Daca esti baiat e mai dificil ca trebuie tu sa o saruti primul. Ideea e ca trebuie sa ii sugi buza, sa ii atingi limba cu limba ta, etc. Nu ar trebui sa aiba o parere proasta despre tine.
Last13Lucky întreabă:
Bzvzbz întreabă: