| Carmen a întrebat:

Cum se pot diminua neintelegerile, frustrarile dintre doua persoane, dar care se iubesc mult?

Răspuns Câştigător
| kidda0kettamine a răspuns:

Raspunsul la intrebarea ta este comunicare big grin
Scuzati pentru comentariul pe care il fac dar nu trebuie sa lasi de la tine cum spun restul`... Pe bune indiferent de cat de mult va iubiti banuiesc ca ai si tu orgoliul tau. Si daca e vina lui doar nu te apuci tu sa spui ca e vina ta numai ca sa se rezolve. Parerea mea e ca cine greseste trebuie sa recunoasca nu sa iei tu vina asupra ta doar ca sa se diminueze neintelegerle.
Sper ca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Prin comunicare. Ii spui tot ce te framanta si te vei elibera de ''povara''.

| thereforyou a răspuns:

Lasa de la tine mai mult. spune-i ca iti pare rau si ca are dreptate cand vezi ca incepe cearta.
Si diddu inainte sa raspunzi adu-ti aminte ca esti o copila si ca nu ai avut iubit niciodata.

| Crisu a răspuns:

Sa comunici.Este vorba despre tine, sau despre prieteni? Daca despre tine, atunci spune-i ca iti pare rau, dar ca nu a fost numai vina ta, amandoi/amandoua ati avut o parte de vina.
Daca este despre prieteni, trebuie sa le asculti parerile amandurora si sa ii pui fata in fata.

| Razvan a răspuns:

N-ai cum sa te intelegi cu un om care are acelasi frustari ca tine.Macar daca ati avea frustrari diferite, dar nuoh go on
Iubirea, e crema draga mea. Dar iti spun eu ca nu poti face un tort doar cu cremawinking

Întrebări similare