| Ninaaaa a întrebat:

Cum uiti o persoana la care ai tinut EXTREM de mult, stiind ca nu va fi niciodata nimic intre voi? Va rog, nu imi spuneti chestii gen "Uiti o persoana gasind alta". P'asta o stiu si eu. Si nu merge. Sau, ca nu merita sau nu stiu ce..Stiu si eu astea.straight face
Ceva sfaturi?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa accepti situatia.Accepta ca,in ciuda sentimentelor pe care le ai, niciodata nu veti fi impreuna. Din moment ce ai acceptat si esti impacata cu gandul asta, o sa-ti fie mai usor!
Cand te gandesti la el (o sa fie multe momente de genul, dar presupun ca ti-ai dat seama) incearca sa-ti ocupi timpul. Uita-te la un film, esti pe afara. orice!
Fa ceea ce iti place.Ai mai mare grija de tine, rasfata-te.
Acum, iti dai seama ca la un moment dat, tot vei gasi o persoana care iti va starni interesul.Care te va face sa-l uiti pe tipul la care tii acum.

Cu multa rabdare si vointa, vei reusi!

| Lina1993 a răspuns:

Iti dai seama ca daca ar exista o solutie sigura la problema asta,nimeni nu ar mai suferii din dragoste, nu? laughing
Timpul le rezolva pe toate. Suferinta este ceva normal ce i se intampla oricui. Nu ai prea multe de facut decat sa ai rabdare si sa petreci timpul cu prietenii tai, sau sa iti gasesti ceva cu care sa-ti ocupi timpul, sa nu te mai gandesti la el. Stiu ca e dureros, dar ma repet: timpul le rezolva pe toate

| Alexutz13 a răspuns:

Ninaaaa, oricat de neplacut ar suna, de astfel de sentimente nu vei scapa niciodata. Intotdeauna iti vei aminti de persoana aceea care te face sa zambesti si care iti fura zambetul atunci cand iti apare in cale. Oricat de mult ai incerca si ti-ai dori sa uiti acea persoana, nu vei reusi. Desi iti vei gasi pe altul care sa aive grija de tine asa cum meriti in sufletul tau intotdeauna va ramane acel "gol" pe care nimeni altcineva nu il va mai putea umple. Sper sa intelegi ca nimic nu se uita, singurul lucru pe care il poti face este sa intelegi ca va ramane doar un vis frumos care se tot repeta. Funda nu e obligatorie. Multumirea sufleteasca e suficienta stiind ca mi-am dat tot interesul sa iti fiu de ajutor. O noapte frumoasa.

| sayWhaaat a răspuns:

Pai e destul de simplu, nu poti.
Primele mele reactii, la cald atunci, vreo luna daca nu ma insel, au fost sa incerc sa ma ascund in spatele zambetelor, sa par ok, ma prefaceam in fiecare zi, a mers o perioada.
Apoi m-am apucat de baut...

| morena90 a răspuns:

Ciudat! Si eu imi pun aceeasi intrebare ca tine, si nimic ...Doare mult, mai ales cand iti vine cate un dor nebun.