Din partea mea, i-l fac cadou cu fundita sa se asorteze cu parul![]()
Daca e ex, am terminat orice legatura cu el
Pai poate sa faca ce vrea cu fostul. M-ar supara sa stiu ca ii placea fostul meu atunci cand eu eram combinata cu el.
pa, pa.
Eu am fost in situatia asta m-am simtit penibil adica na se sarutau in fata mea
dar a trecut si m-am gandit ca nu mai am eu treaba lui ca doar am pr dar este greu fte greu
Nu cred ca as fi ok, ce-a fost al meu sa fie al ei?
Adica eu l-am lasat de rau si ea-l i-a de bun?
Pai eu am patit asa ceva
m-a durut enorm...si sincer nu ma asteptam ca prietena mea cea mai buna sa-mi faca una ca asta![]()
Deci nu suportam sa-i vad impreuna
parca simteam ca se prabuseste pamantul cu mine
E groaznic si nu doresc nimanui sa treaca prin asta
Pai cred ca m-ar durea groaznic la inceput si nu stiu dc as putea sa-i vad impreuna, dar nici nu-i pot interzice prietenei dreptul la fericire, sincer e complicat dar probabil ca am ramane prietene dar a-si prefera sa nu-i vad impreuna. fii tare, undeva acolo te asteapta cineva, sufletul tau pereche, si nu trebuie decat sa-l gasesti.
Aia nu e prietena adevarata, desi am observat ca se "practica" lucrul asta in ziua de azi.![]()
Daca prietena mea cea mai buna ar face asa ceva, din momentul in care as afla, pentru mine nu ar mai fi decat o simpla cunostiinta. Niciodata nu as mai considera`o prietena mea.Fiind si orgolioasa, probabil doar "buna" i`as mai da cand as vedea`o, dar si asta, dupa ce ar trece un timp
Acum depinde si la ce fel de prietenie te referi. Adica daca suntem doar amici nu mi-ar pasa ca doar poate sa se combine cu cine vrea dar daca suntem "iubiti" ar durea ingrozitor
Daca l-ai parasit tu, exista varianta ca el sa o faca din razbunare, dar din moment ce l-ai lasat, fii fericita... nu l-ai lasat ca merita
Dar citind si celelalta intrebare intuiesc ca este idiotul care a fugit ca un las si revin la ideea mea: Fii fericita, era langa tine cineva care nu te merita si e foarte bine ca s-a terminat.
Ca este acum cu cea mai buna prietena, el oricum a gresit fata de tine, deci la altceva nu aveai la ce sa te astepti... merge din greseli in greseli si ii raneste pe ceilalti. O va rani si pe prietena ta si este suficienta pedeapsa.
Desi este dureros... nu trebuie sa te afecteze.
edi_5630 întreabă: