| Dalmore a întrebat:

Daca ai avea o discutie cu persoana iubita si ai intreba-o: daca aveam 10 kg in plus te mai indragosteai de mine? Iar ea ar zice,, nu", cum v-ati simti?

48 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

M as simti motivat sa nu ma ingras

| RAY a răspuns:

Eu unu nu am fost vreodata iubit de o fata straina, nu stiu cum ar fi, dar stiu cum e sa nu te placa vreuna

| Freya1 a răspuns:

Cand aud unele persoane ce spun ca nu ar fi deranjate ma ia rasul.
Cum naiba sa nu fi deranjat cand partenerul de viata iti spune ca nu te-ar accepta daca aveai un asazis "defect" fizic pe care mai mult ca sigur il observai si tu si il puteai repara din proprie initiativa.Eu nu stiu cum uni suporta sa se jigneasca unul pe altul sau sa se compare cu alte persoane in conditiile in care suntem constienti ca nu vom fi pe veci frumosi.
Daca iubitul/ iubita iti spune : ai fi mai frumos asa, sau de ce nu esti si tu ca si x-ulescu e clar ca in curand se va duce totul de rapa pentru ca varsta isi va spune cuvantul, sarcina, problemele de sanatate etc si atunci te vei modifica.Pai ce va face? Va gasi alta cu 10 kg mai putin pentru ca asa e firescul lucurilor sa te schimbi o data cu varsta?
Cine te iubeste te iubeste asa cum esti ci chiar si mai rau. Daca nu te-ar accepta pentru niste kg in plus, sau pentru ca ti-ai vopsit altfel parul inseamna ca este superficial sau nu prea te place nici acum.

| Dalmore explică (pentru Freya1):

Exact. Plus ca el este cu multi ani mai in varsta decat mine. Mi se pare absurd ca la 40 de ani sa ai pretentii ca iubita sa aiba vesnic 40 de kg. Mai ales cand are burta de bere laughing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

"Dacă aveam",nu dacă "voi avea". Sunt două lucruri extrem de diferite.Da, când va avea un copil, dacă va avea, se va îngrășa și nu va arăta la fel de bine cum arată acum.Dar se presupune că el deja o iubește dacă au ajuns deja la stadiul ăsta.În schimb, când a văzut-o prima dată n-o iubea.Și dacă avea alea 10 kg în plus probabil că nici nu i-ar fi trecut prin cap că ar putea-o iubi vreodată, mai ales dacă și el arată la rândul lui bine.

| Freya1 a răspuns (pentru Dalmore):

Daaa, pai el este la criza barbatului de 40 de ani cand vrea avioane big grin...

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da dar in momentul in care te indragostesti de cineva, sau vrei un om in viata ta mai ales femeie te gandesti ca nu va arata asa pe vecie.Plus de asta niste kg pe care le poti corecta nu cred ca sunt asa o drama incat sa nu o placa, a spus si ea ca are 40 de ani si burta de la bere si face figuri la cateva kg.Murea daca spunea ca o iubea oricum si se bucura in sinea lui ca nu este obeza?

Da,în momentul ăla. Până atunci nu-i păsa de asta.Aspectul îți atrage cel mai mult atenția la prima interacțiune cu acea persoană și știi și tu asta, chiar dacă preferi să susții contrariul.În general persoanele care neagă importanța fizicului sunt alea care nici ele nu sunt cine știe ce frumuseți.
Întrebarea era aparent cu caracter general, nu mă refeream numai la situația ei.
Nu, nu murea.Dar e patetic. Adevărul doare doar pentru cei lasi/exagerat de sensibili.
Chiar crezi că iubitul tău(parcă aveai, din câte țin minte)te-ar fi plăcut și cu 10-15 kg în plus și eventual și alte defecte fizice? Nu trebuie să-mi răspunzi. Oricum e evident.

| Dalmore explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt sensibila, dar o persoana care iti zice zilnic ca vrea sa-si petreaca tot restul zilelor cu tine, dar stramba din nas cand aude de cateva kg in plus (cu toate ca o data cu varsta vin chestii si mai nasoale decate cateva kg), te pune pe ganduri, adica eu n-am pus intrebarea aia degeaba oricum, aveam ceva dubii in privinta lui. laughing As fi apreciat sa-mi zica asta de la inceput, nu sa faca sa para ca ma iubeste pentru personalitatea mea, asa cum fac eu, pentru ca eu nu i-am luat in calcul defectele fizice si credeam ca e reciproc

Nu am spus ca nu exista atractie fizica, am spus ca nu e intotdeauna cea mai importanta. Si nu zic asta pentru ca ma consider o persoana urata, ci pentru ca eu am avut doua relatii serioase (si fosta si actuala) in care nu fizicul ma atras intai.Nu sunt baieti urati asta e logic pentru ca daca nu ii placeam pana la urma nu stateam cu ei, dar nu erau pe gustul meu.Eu voiam unul saten cu ochii verzi si bla bla si am avut un blond cu ochii caprui la 90 de kg si 1m85 si un brunet cu ochii caprui slabut pe care i-am placut si iubit treptat dupa ce i-am cunoscut.
Da, am iubit acum (al doilea)si cand ma cunoscut aveam kg in plus aproape 10. Avand in vedere ca am 1m50 ar trebui sa am 48 maxim 50 si atunci aveam aproape 60 si de abia acum dupa ceva timp am 50 si nu mi-a spus niciodata ca ce urata am fost fost cu un pic de carnita si nici nu m-a pus sa slabesc.Mi-a spus ca sa fiu cum ma simt eu bine si imi place.
Nici fostul ca inca de cand eram in relatie cu el m-am ingrasat nu mi-a reprosat niciodata, sa bucurat ca sunt sanatoasa si apoi sa fac cum vreau.

Ce-ti mai place sa te minti singura, daca voi ca femei acceptati un pitic gras si nu aveti nici o problema cu el, pentru simplu fapt ca e al vostru.
Asta nu inseamna ca si noi barbatii nu punem foarte mult accent pe aspectul fizic, pentru ca e o familie(copil) la mijloc facem un conpromis si ne obisnuim si asa daca se ingrasa femeia, dar asta nu inseamna ca nu ne-ar place si am aprecia daca se mentine la o greutate normala.
Suntem ingaduitori(buni la suflet) si o lasam si asa decât sa bagãm divort si sa lasam o familie.
I-a tu exemplu urmatoar daca ti se modifica pritenu, sa bea toti banii munciti si sa-ti vina in fiecare seara acasa cu doua perechi de pumni si palme, l-ai aprecia asa cum e? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dalmore):

Presupun că ți-ai dat seamă și singură că numai în basme se aplică prostia aia cu "doar sufletul contează".
Mda, te pune pe gânduri dacă ce a zis el e valabil de acum încolo.Dar contează și motivele pentru care ai avea cu 10 kg mai mult.

| RainmakerX a răspuns:

Ar fi de inteles.

| alina2k18 a răspuns:

NU am persoana iubita laughing
Oricum am 8 kg in plus laughing sunt la dietawinking si da, daca as avea un iubit l-as intelege daca ar spune nu, nu m-as simti aiurea deloc, nu exista barbat sa ii placa fetele cu kg in plus, sau sa iubeasca pe cineva asa.

| flixbuster a răspuns (pentru alina2k18):

Daca ai fi zis ca unor/multor barbati nu le plac fetele cu kg in plus erai mai greu de contrazis.

Asa, este suficient sa spun doar ca mie imi plac fetele cu kg in plus si ti-am invalidat afirmatia cu "nu exista barbat".

P.S. Nu imi plac fetele cu kg in minus.

P.P.S. Cine hotaraste exact care kg sunt in plus si care in minus?

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Mai slăbește 10Kg și mă sacrific eu. Asta doar dacă promiți să nu le pui înapoi după primul fu7a1... Sau vreodată pe viitor. App. pune și tu o poză cu tine, să nu cumva să vorbesc prostii aiurea...

"nu exista barbat sa ii placa fetele cu kg in plus" Aline, nu prea ai iesit din casa daca nu ai intalit pe unul cu gusturi de genul. Sunt tot felul de oameni cu tot felul de gusturi. Am dat peste 2 ciudatei de genul. Tot nu am inteles ce ii atrage pe ei una cu 15kg in plus dar deh, gusturile (cica) nu se discuta.

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Merci, dar e suficient sa ies afara si gasesc destuiwinking plus ma ajuta fat zawinking

Pe aia ii caut euwinking sefu laughing)

Naspa. Inseamna ca esti mic, gras si urat sad.

Iegzactwinking

Ptiu, Drace, ce usurare! De-acum imi faceam si probleme ca trebuie sa ma tin de cuvant si sa fac sacrificiul... Noroc cu fata ta dara, ca ai de unde laughing Oricum, succes sa gasesti prin Romanica baieti asa cu nasu' marewinking

Am semi gasitwinking mulatru, just 18 cm, dar merge si asawinking sa vad cand ii fac proba laughing)

Păi cum "să vezi când îi faci probă", adică mergi așa la risc? Trebuia probat din magazin fetiță, nu aduci acasă așa orice, la nimereală... Păi vai :O El te-a văzut pe tine cum arăți, opțiunile la tine sunt la vedere, deci el nu merge la risc. Nu-i corect zic eu!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Mare branza ce-a putut zice. Tu te mai indragosteai de el daca era obez? Cel mai probabil nu, chiar daca in interiorul tau ai zice "da".
Ceea ce l-ai intrebat tu a fost pur ipotetic. Raspunsul lui tot pur ipotetic a fost.
Intr-adevar, 10kg nu se vad foarte bine, dar poate si-a imaginat ca voiai sa il intrebi "daca eram grasa, te-ai mai fi indragostit de mine?"
Si stai linistita, ca raspunsul sau nu inseamna ca nu ar ramane indragostit de tine daca te-ai ingrasa. Raspunsul lui se referea doar la partea de inceput a unei relatii.

| Dalmore explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Are burta, nu pot sa zic ca e un om frumos si totusi l-am acceptat asa laughing.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Dalmore):

Atunci e ipocrit.

| peperonies a răspuns:

Gras.

| flixbuster a răspuns:

Bine ca am aflat adevarul: am de a face cu un om superficial. Din aceeasi categorie: cand voi avea riduri ma vei mai iubi? cand mi se vor lasa sanii ma vei mai iubi? dupa ce voi naste ma vei mai iubi?

| HazelEyes77 a răspuns:

M ar deranja de ce sa mint dar pana la urma toti ne uitam la aspectul fizic prima oara cand vedem pe cineva de ce sa fim ipocriti si sa nu recunoastem acest lucru...

| PersonajFictiv a răspuns:

Dupa ce o sa ai un copil o sa fie "oh sh.it,i gotta go, am ceva de facut in...f. ucking columbia, da baby, nu ti-am zis dar...sunt soldat de fapt, nu am putut sa zic pana acum pentru ca mna, ma cheama datoria, dar vorbim! "

| PersonajFictiv a răspuns:

Ca sa dau un raspuns mai "serios" iti spun ca am avut o cunostinta, o tipa care era draguta ...nu era urata,era draguta, alte femei erau mai frumoase dar de ea nu puteai sa spui ca e urata.
Tipa asta de care zic eu, avea un caracter puternic, emana o forta...ea a stat cu un tip timp de cativa ani, iar acel tip nu a facut in TOATA viata ce a facut in timpul in care a fost cu ea.
Deci...in spatele unui barbat puternic cine sta?
Multi n-au nici cea mai mica idee ce poate sa ofere o femeie,dar nu orice femeie,o mediocra sigur nu o sa aiba multe de oferit.
Nu vorbesc aici de ORICE femeie,vorbesc de "acea femeie".

In rest s-au discutat restul,depinde de motivele pentru care pune kg in plus,etc.
A zis zoey si poate si altii, inainte cand nu te cunostea a zis ca nu se indragostea de tine, dar acum iti stie povestea, ai scris una impreuna cu el, etc.
Daca zicea ca "daca pui 10 kg eu plec" era alta treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20 în loc de 10 și aș fi de acord cu el.

Exact, 10 nici nu mi se pare mare lucru

20 in cazul meu, nu știu in general, uneori se vede și la 10 destul de tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vechea scuzã, cateva kilograme in plus nu omoara pe nimeni. Dar adevarul e ca tot vacã grasa e in mintea barbatului.

Era vorba de cateva kg in plus pe care le poate pune si el si ea si pe care le constientizeaza si le poate corecta daca simte.Nu de pumni si alcoolism.Ce spui tu este o diferenta de la cer la pamant si nu stiu de ce voi ati avea voi esa fi-ti pitici si umflati de bere si noi daca ne modificam din cauza unor probleme de sanatate, sau dintr-un alt motiv ar trebui sa fim numite vaci grase si improscate cu pietre.
Ai o mentalitate ciudata si putin superficiala, iar daca toti ne lovim de un defect fizic si asteptam perfectul o sa avem o viata de rahat mereu nemultumita si nefericita.
Trebuie sa vedem parul din ochiul nostru intai, ca sa ne uitam la paiul din ochiul celuilalt.
Eu nu consider ca partenerul meu sta cu mine de mila pentru ca suntem tineri si nu avem nici copii,nici casatoriti nu suntem ar putea pleca oricand daca nu i-ar conveni.Dar si pe primul tot eu l-am lasat si nu pe baza de aspect fizic, iar actualul este constient ca nu sunt ultima femeie pe care sa nu o vrea nimeni.

Nu stiu de ce te-ai simtit atacata(cu pietre) eu te consider atractiva, chiar daca esti mai plinuta.
Dar nu poti compara diferenta dintre sexe la kg in plus, fiecare avem asteptari diferite. De aceea am dat exemplul cu bataia si alcoolism, dupã mentalitatea mea reprezinta o problema ambele cazuri.

Nu m-am simtit atacata dar am scris ce scriai tu in primul comentariu, cu vacile grase.Eu nu sunt grasa ca am 50 de kg, am avut doar o perioada cand am fost bolnava cand am crescut in greutate pentru ca am fost cu picioarele in ghips si a trebuie sa invat iar sa merg etc si am luat in greutate, dar mai mult de 50 52 de kg nu ma ingras asa ca nu am de ce sa ma simt atacata.
Nu este nici o diferenta.Si noi putem face fite si figuri si sa va cerem patratele si doar 70, 75 de kg iar daca nu sa va lasam sau sa va facem porci umflati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As aprecia adevarul. Mai bine decat minciuni patetice " oh pisi, nu conteaza cum arati, sufletul conteaza ". Mi se intoarce stomacul pe dos cand aud chestii de genul.

As fi apreciat adevarul, daca mi l-ar fi spus de la inceput, nu dupa n timp in care a incercat sa ma convinga ca intre noi e ceva mai mult de atat laughing.

E ceva universal. Este atras de tine ca ii place cum arati. Daca arati ca naiba, e clar ca te-ar evita.

| Romanul86 a răspuns:

Aiurea.

| unvecin a răspuns:

M-aș simți apropiat de persoana iubită.

Evident că răspunsul așteptat era „da". Dacă totuși a răspuns cu „nu" înseamnă sinceritate, înseamnă deschidere, onestitate, încredere. Înseamnă că mă simte atât de apropiat încât nu se teme să spună exact ce are în suflet.

E drept că răspunsul poate fi interpretat și ca obraznic... dar întrebarea e pe măsură. laughing Că dacă răspundea cu Da, presupun că urma cealaltă: Dar 15? Dar 20? Și fie îl făceai să mintă, fie tot la Nu ajungea. big grin

Normal că nu te îndrăgostești pentru cât arată pe cântar un om, dar contează filosofia de viață - și asta se vede și în oglindă. Am întâlnit oameni obezi preocupați de sănătatea lor - să găsească boli detectabile la microscop... în timp ce păreau că nu se sinchisesc de boala vizibilă cu ochiul liber de la zeci de metri... Vorba aia: „m-am dezvoltat multilateral". laughing

| deadhoe a răspuns:

De ce s-ar supara cineva?rolling on the floor))

| Marian9978 a răspuns:

Naspa

| AlwaysNdForever a răspuns:

Deci nu pricep. Mai baby ia explica-ne si noua ce ar cauta una ca tine cu unul de 40 de ani cu burtihanul la vedere si care ragaie a bere? Si ai grija ca am franghia pregatita langa mine si o folosesc sa ma spanzur de degete cu ea daca-mi bagi duma aia expirata cu "sufletul".
Zi-mi macar ca are bani cu care te rasfata (excursii, restaurante, haine, bijuterii etc.) ca asa mai inteleg.
Dar altfel nu pot decat sa cred ca ai niste alegeri extrem de nepotrivite in privinta oamenilor pe care ii lasi in viata ta.
Peace.