| paul1234 a întrebat:

Daca ma puteti ajuta cu un sfat am o prietena sunt cu ea de 1 luna si jumate ne iubim amin 2 mult vorbim pe mess mereu ne am cunoscut pe net. numai ca problema este ca ea e in ro in bucuresti si eu aic in germania. ea are o fata de 7 ani cu prietenu iei si sunt de 11 ani impreuna da de 2 ani ea nu al mai iubeste si nu mai tine la el deloc ca sabatut joc de ea si a inselat-o. da mai sta cu el dincauza fetitei care o au impreuna. el e plecat in germania la lucru el nustie de noi 2, ea siardori mult sa fim impreuna da nustie ce sa faca ca fata tine la tatal iei si tatal la fetita. ce as putea sa fac casa fim impreuna eu cu prietena mea? mersi de raspuns sa ma scuzati daca am scris gresit.

3 răspunsuri:
| Pedala a răspuns:

Acuma stiu!

| HaiHui4Ever a răspuns:

V-ati vazut vreodata? daca v-ati vazut si va placeti, nu doar din discutii aiurea pe messenger, timpul va rezolva toate problemele. Ai rabdare.

| paul1234 explică:

Neam vazut dorl la webcam si am vorbit la tele. am sa merg eu in ro la ea in buc casa o cunosc stiu ca nu merge depe azi pe mine sa fim impreuna intai sa ne cunoastem in realitate si pe urma mai vedem noi