| Catalina68 a întrebat:

Daca prietena mea e trans și și-ar dori să aibă o relație cu mine ce m-ați sfatui?

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ce te-as sfatui? Sa nu mai ceri altora sfaturi despre ceea ce ar trebui sa faci tu in pat si cu cine, ci sa faci ceea ce iti place si cu cine iti place tie. La ce iti foloseste sa iti spuna altcineva ce sa faci, cineva care ar putea sa aiba gusturi si preferinte sexuale diferite de ale tale? Sa inteleg ca persoana asta a devenit femeie dupa ce s-a nascut barbat, nu? Ei bine, eu de exemplu, nu as putea sa fac niciodata sex cu oricine altcineva decat o femeie care s-a nascut femeie...dar daca tie ti-ar placea sa o faci cu ea, de ce ai fi dispusa sa te lasi influentata de preferintele mele sexuale? Nu ar trebui. Ar trebui sa conteze doar ceea ce iti place tie.

| darrio2007 a răspuns:

Dar tu ce ai face in acest caz? Ai accepta o relatie cu ea?

| Violleta2022 a răspuns:

Sa-i spui ce gandesti si sa-i ceri parerea.

| mihai69 a răspuns:

Să faci ceea ce simți, nu ce te sfătuiesc niște anonimi necunoscuți.

| dullcat a răspuns:

Te sfatuiesc sa iti reevaluezi prioritatile daca nu esti sigura nici tu de propria orientare si e nevoie sa intrebi niste straini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca amândouă vă doriți să aveți o relație, de ce nu? Iubirea poate fi în orice formă, iar dacă pe tine nu te deranjează că e trans, poți să ai o relație cu ea.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Prietena ta e femeie din punct de vedere biologic, deci tu ai avea o relatie cu o fata! NU E OK!

| DorinaK a răspuns:

Pai cupleaza-te. Cand va intalniti prima oara o palmuiesti sa vada cine e sefa.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Greu de spus. Persoanele trans - nu sunt usor de multumit. NU cred ca merita incercarea.

| Bobbi1234 a răspuns:

Aici decizia e la tine. Tu trebuie sa stii ce simti fata de ea si daca iti doresti cu ea mai mult decat o relatie de prietenie.

| samsaruturmentat69 a răspuns:

Sa nu faci dracu sex cu ea ca iei paduchi