Ai dat un raspuns inteligent. Bravo
Lumea nu trebuie sa stie cat de mult faceti voi sex [asta daca nu o faceti pe unde va apuca,strada,scara de bloc, etc], astea trebuie sa ramana intre voi
Nimeni nu face, adica nici chiar asa, sex acasa in dormitor, in apartamentul tau, sau al ei, izolat de lume, dar lumea face politica mare.
Daca e sa te iei dupa gura lumii ajungi la sapa de lemn
Cad faci sex, marog dupa ce ai facut-o, iti vine asa o bucurie sa o impartasesti cu prieteni. apoi ei simt nevoia de a o impartasi tot asa... intelegi?
Foarte urat din partea ta ca impartasesti cu prietenii aceste momente din relatia voastra, sunt lucruri pe care ar trebui sa le stiti doar voi 2
Vorbesti prostii.
NU. Chiar nu inteleg. Cand faci ceva cu iubita ta esti doar tu si ea... oricine altcineva e in plus.
_
Te referi la partea timida? adica e mai excitant daca ramane in secreat, am inteles mesajul,
Dar tu nu trebuie sa ti cont de parerile si comentariile lor... daca vrei faci sex non stop. majoritatea sunt invidiosi
Multi o spun de ciuda...dar uni isi dau seama ca nu e bine pentru relatia voastra. vorba aia ce e prea mut strica.eu cred ca la un moment dat o sa va plictisiti daca o tot faceti asa des si s-ar putea sa va afecteze relatia...asa zic eu.