| NatureSelf a întrebat:

Daca tu si cu iubita faceti mult sex, este ceva de rusinat asta? doar va iubiti, e ceva normal, dar lumea zice ca... asa se f**** astia ca iepuri.

Răspuns Câştigător
| ChioruL14 a răspuns:

Si de cand ne intereseaza ce zice lumea? ca baiat, bravo mie, ce pl.a mea

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Lumea nu trebuie sa stie cat de mult faceti voi sex [asta daca nu o faceti pe unde va apuca,strada,scara de bloc, etc], astea trebuie sa ramana intre voi

| H2suc a răspuns:

Multi o spun de ciuda...dar uni isi dau seama ca nu e bine pentru relatia voastra. vorba aia ce e prea mut strica.eu cred ca la un moment dat o sa va plictisiti daca o tot faceti asa des si s-ar putea sa va afecteze relatia...asa zic eu.

| Alyceee a răspuns:

Da' de unde stie lumea cat sex faci tu cu iubita ta? happy

| NatureSelf explică (pentru mona):

Nimeni nu face, adica nici chiar asa, sex acasa in dormitor, in apartamentul tau, sau al ei, izolat de lume, dar lumea face politica mare.

| mona a răspuns (pentru NatureSelf):

Daca e sa te iei dupa gura lumii ajungi la sapa de lemn

| mfbluu a răspuns:

Dar tu nu trebuie sa ti cont de parerile si comentariile lor... daca vrei faci sex non stop. majoritatea sunt invidiosi happy

| NatureSelf explică (pentru Alyceee):

Cad faci sex, marog dupa ce ai facut-o, iti vine asa o bucurie sa o impartasesti cu prieteni. apoi ei simt nevoia de a o impartasi tot asa... intelegi?

| NatureSelf explică (pentru ChioruL14):

Ai dat un raspuns inteligent. Bravo

| Anirock a răspuns:

Nu trebuie sa va intereseze ce zic altii.Traiti clipa!

| Bya03 a răspuns (pentru NatureSelf):

Foarte urat din partea ta ca impartasesti cu prietenii aceste momente din relatia voastra, sunt lucruri pe care ar trebui sa le stiti doar voi 2 straight face

| NatureSelf explică (pentru Bya03):

Vorbesti prostii.

| Alyceee a răspuns (pentru NatureSelf):

NU. Chiar nu inteleg. Cand faci ceva cu iubita ta esti doar tu si ea... oricine altcineva e in plus. happy_

| NatureSelf explică (pentru Alyceee):

Te referi la partea timida? adica e mai excitant daca ramane in secreat, am inteles mesajul,