Doar atat, a zis doar beibi si doar atat? Pai daca doar atat a zis si nimic altceva atunci nu te place NICI VORBA. Dar daca venea la tine in clasa vb cu tine oricand te vede te intreaba de fiecare data ca ce faci sau orice alt cuvant dar doar ca sa vb cu tine, atunci doar poate te-ar placea. Poate ca s-a batut joc de tine, poate ca a fost cu alti colegi de ai luat si ca sa iasa bine in ochii lor a zis asta ca sa se creada smecher. Nu e singurul baiat care rface asta. Deci de acum sa stii ca daca acest baiat se mai da pe langa tine si toate celelalte ce ti le-am spus, sa stii ca poate fi un inceput de a te placea. :*& bafta
Daca iti spune "beibi" inseamna ca:
1)este cocalar si ca orice cocalar vrea sa fie cu tine pentru cum arati AKA sa ti-o traga
2)Cand un baiat te place ori este mai timid cu tine fata de celelalte fete/baieti ori se uita mai mult timp la tine ori se comporta mai frumos cu tine/atent/delicat etc (depinde de km e tipu)
Inseamna ca ar trebui sa te intereseze mai mult sa inveti carte decat sa te preocupe iubirile de acum![]()
Nu iti pot raspunde cei de pe site. Conteaza cum se comporta nu cum te striga in clasa.Tu cati ani ai?
Baybeye nu stiu in ce limba e. Chiar Nu semnifica nimic
![]()
Astia care iti spun baby` fara nici un motiv.N-au CE face. sau se dau bine pe langa tine pentr ca n-au ce face
. Crede-ma ca cei care te iubesc. Nicioata nu vor face asta in public. sa auda toata lumea. Prefacuti gasesti oriunde.Dar baieti de treaba. Mai rar`
Daca-ti zice "baybeye" nu inseamna nimic. Poate daca-ti zicea "baby" avea o oarecare conotatie...
Eahhh,poate se prosteste doar,dar daca face si alte chestii de ex. sa te tina de mana,sa iti faca inimioare si alte semne de dragoste, atunci da, da cred ca te place.
Fiecare baiet isi arata sentimentele diferit, dar daca se comporta cu tine diferit decit cu alte fete, vb cu el daca iti place si tie de el