Nu poti decat daca te duci sa vorbesti cu ea si iesiti undeva si esti tu insuti pentru ca daca te iei dupa altii cu sfaturile lor gen "cauta texte pe google" o sa te trezesti ca i-ai dat de inteles ca esti cine stie ce baiat de cartier si o sa te trezesti intr-o situatie aiurea. si oricum degeaba ai texte daca nu ai incredere in tine sa i le spui, o sa te incurci si o sa isi dea seama ca incerci sa faci pe durul sau chestii d-astea si o sa ii piara cheful.
in viata nu e ceva sigur gen te duci la ea ii dai un buchet de flori, va duceti la un film si gata ti-a cazut in plasa.
si inca ceva ala care a zis sa-i faci complimente nu stiu ce experienta are cu fetele(nu spun ca un compliment subtil nu e bine-venit dar nu fii prea lingusitor) (nu spun ca eu sunt cine stie ce macho man, dar am trecut de mult de "prima dragoste") in ziua de azi daca te duci la ea si ii faci complimente la greu nu o sa o dai pe spate poate doar o sa-si dea seama ca tu esti de fapt indragostit de ea si poate profita de tine. du-te acolo si glumeste putin pe seama ei, intreab-o despre ea si las-o pe ea sa vorbeasca mai mult astfel incat vei stii mai multe despre ea si ea va vrea sa te cunoasca mai bine deci mai multa conversatie, mai multe intalniri, mai mule sanse pentru tine
Futeo wai ..nu vrei nu raspunde si nu ti baga nahui
Crezi ca daca esti prost si te dai in spectacol, iti trece?
In principiu ar trebui sa se indragosteasca ea de tine, nu sa o indragostesti tu pe ea de tine. Daca ea nu s-a indragostit de la sine de tine inseamna ca intre voi nu exista potrivire de caracter si ca nu o atrage ceva in mod specific la tine. A incerca sa o "indragostesti" pe ea de tine inseamna a incerca sa falsezi tu insuti - a incerca sa pozezi intr-o persoana care nu esti - facand-o astfel, cel putin in mintea ta, sa fie atrasa de tine. Sfatul meu e sa gasesti o tipa care e atrasa de tine asa cum esti tu si pe care nu ai nevoie sa o indragostesti de tine
Succes!
Pai in primul rand, invata sa o cuceresti, inveti repici de pe net sau de la prieteni(daca nu ai experienta ca mine).![]()
Zambeste-i mereu si alint-o, fetelor le place .....mult alintul si vorbele bun, cu cat o complimetezi mai mult cu atat ea iti cade mai usor in plasa.
A da si incearca sa o atingi, asta daca te lasa pntru ca altfel
pari mitocan.
Nu ai prezenta din prima intentiile tale(adica sa nu-i spui ca vrei sa fii cu ea pentru sex sau d-astea).
Eventual daca se lasa greu incearca sa o inviti si tu undeva intr-un local frumos.Bafta!
Pai in primul rand daca nu e sa fie acea chimie nu ai cum sa o faci sa se indragosteasca de tine. In orice caz poti sa o faci sa te admire. Sa te comporti frumos cu ea, sa ii dai de inteles ca o placi si sa fi mereu amabil. In al doilea rand trebuie sa fi tu insati si sa nu te schimbi pentru nimeni. Toti suntem unici. Poti sa te interesezi ce gen de muzica ii place, ce hobby-uri are si sa incerci sa vorbesti cu ea despre ce-i place ei. Sper ca te-am ajutat!
Multa bafta!
anonim_4396 întreabă:
bellasweet întreabă: