Pentru că fetele au rolul de selectare a bărbaților,asta se numește selecție sexuala,femeile au nevoie de un vânător, trebuie sa arate ca un vânător fizic dar și mintal,vorbim de înălțime,aspect facial masculin,masa musculară, voce groasă, fizic bun, comportamentul sa fie masculin, hotărât, ceea ce in ziua de azi nu prea mai exista, calitatea spermei la bărbați este cu 80% mai slabă că acum un secol,ceea ce demonstrează că bărbați sau feminizat,devenim impotenți și afemeiați și slabi emoțional,fizic, mintal, teoria evoluției este cruda dar a adus specia umană până aici, azi nu am supraviețui in savana africana, probabil vânători din Africa
Fiindca barbatii sunt cei care fac avansurile unei fete/femei si daca ei au gurita legata sau au probleme psihice, atunci nu au sane sa agate nimic.
In ziua de azi ca femeie sa te mariti trebuie doar sa respiri, ca barbat trebuie sa fi si bogat si frumos si cu *** mare.
Intr-o zi am dat o trua de cartier cand am plecat la sala si am vazut numai obeze strambe si pocite care plimba copii, deci, trage tu concluzii.
Este doar o impresie. Iesi pe afara si intra in vorba cu femei. Pe mine ma abordeaza femei destul de des. Dar daca stai in casa clar nu gasesti nimic
Pe TPU de-a lungul timpului am văzut mai mulți bărbați care se plâng că nu au iubite decât femei care se plâng că nu au iubiți. În plus, și pe Publi24, la secțiunea prietenii/căsătorii, sunt cu mult mai mulți bărbați care pun anunțuri decât femei.
Pentru ca femeile nu se arunca sa scrie pe internet atat de usor dar e la fel de usor pentru ambele sexe. Ai incercat sa abordezi fete? Trebuie sa profiti de orice moment sau oportunitate. Aaa categoric nu merge daca nu arati siguranta si incredere, te simt femeile imediat. Ai incredere in tine si abordeaza femei inteligent.
Daca tu cauti pe publi24 prietenie/casatorie logic ca gasesti acolo numai ciudati. Iesi afara, poti sa gasesti femei pe oriunde. Acum cateva zile am fost abordat de o tipa intr-o librarie Carturesti..mai era si putin cam casatorita ca avea verigheta pe deget? un loc in care nu te astepti. Doar ai incredere in tine si o sa fie bine
Simplu. O femeie oricat de urata are 3 4 in inbox, ca barbat daca nu este mult peste medie nu te cauta nimeni, trebuie tu sa faci efort.
Sa fii 'amuzant' 'inteligent' 'atent' etc etc
Sunt multe experimente pe tinder, femeile au sute de matches iar 90% din barbatii de pe aplicatie se chinuie sa aiba una.
Femeile vor sa fie cu top10% pe cand barbatii sunt mai putin pretentiosi. Vorbesc in general, sigur, exista exceptii
Omule du te afara tunde te aranjeaza te ia ti un parfum si fii tu, nu sta ca un capcaun pe TPU