| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

De ce cand vreau. nu stiu un sarut mai intens sau pur si simplu sa ma mai muste de buza partenera si chestii d`astea mereu trebuie sa-i zic eu sa faca chestia asta, nu direct cu apropouri, dar de ce, GOD, nu poate sa faca si ea de la sine sa nu-i mai zic eu?! Care ar putea fi motivu`?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Valeuu fratelooo pentru sperioasa asta iti bati capu? retragete si cauta alta mai hotarata

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

laughing Mda poate zici bine, dar decat nimic sad...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Nu frate, nu te multumi asa usor, ia gatestete tu bine intr-o seara si iesi cu prietenii in club, inarmeazate cu incredere si abordeaza o domnisoara, daca nu iese nimic, nu te descuraja, e plin de fete, totul este sa vrei, niciodata sa nu stai dupa o fata, e cel mai rusinos lucru pe care il poate face un barbat.

| On3St4r a răspuns:

O musti tu pe fata de mai multe ori, si o sa faca si ea asta. thinking

| neutrino a răspuns:

Este greu sa inteleaga cineva ceea ce doresti.

| XxPufosheniaXx a răspuns:

Asta e destul de amuzant, dar asa fac si eu laughing!
Ce conteaza ca nu face ea de la sine asta? Poate e mai timida, sau cine stie? Nu-ti poate citi gandurile laughing Nu e nevoie de un motiv, asa sunt unele fete!winking

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru XxPufosheniaXx):

Pai, daca ii cer la fiecare intalnire macar o data, si dupa, zic, eu, ma vede multumit happy chiar mai zambitor ca inainte sa o faca de ce nu mai continua, adica na poate eu sunt mai intraznet dar daca vad cai place un anumit lucru si imi place si mie laughing Il repet mult timp, ea daca vede ca-mi place chestia asta si ma vede total ca-mi place de ce nu repeta si ea... adica rar ma mai trezesc sa fac din proprie initiativa big grin